X. Tarka Fotópályázat

Pályázati feltételek:
1. A pályázat nyitott, azon foglalkozástól, lakóhelytől és életkortól függetlenül bárki részt vehet.

2. A pályázat témája: a szarvasmarha és annak tenyésztése. Tehát nem kizárólag a magyartarkák örökíthetők meg, hanem a szarvasmarhák valamennyi fajtája, bármilyen környezetben és bármilyen módon!

3. A pályázatra csak olyan felvételeket nevezzenek a szerzők, amelyek a korábbi Tarka fotópályázatokon még nem szerepeltek.

Beérkezési határidő: 2012. július 22.

4. Egy pályázó maximum 10 db fekete-fehér vagy színes digitális képet küldhet be emailben. A beküldött alkotások optimális felbontása: 1500×2102 pixel (vagy ehhez közeli értékek, illetve a nyomtatási méret beállítása esetén: 18×24 cm). A zsűri által kiállításra javasolt képeket a szervezők nagyíttatják le. Az emailben beküldött JPG kiterjesztésű képek összterjedelme ne haladja meg az 15 Mb-ot. Ha ennél nagyobb a tíz kép terjedelme, akkor több emailre elosztva kérjük csatolni. Becsomagolt állományokat, óriás leveleket nem fogadunk. Minden képet egyenként kell mellékletként csatolni egy emailhez. A fotók beérkezéséről visszajelzést küldünk.

5. A pályaművek file neve a következő adatokat tartalmazza ékezetes betűkkel írva: a pályázó CSALÁDINEVE_KERESZTNEVE_Aképrövidcíme.JPG

6. A pályázóknak nevezési lapot kell kitölteni. A nevezési lapon szereplő információk egyezzenek a file névben olvasható felirattal. A nevezési lap a kiírás végén szerepel, illetve letölthető a http://muvhazbonyhad.ewk.hu , vagy a www.mafosz.hu oldalról. A nevezési lapot is emailben kérjük beküldeni. A nevezési lap fájlneve a pályázó neve legyen.

7. Beküldési cím: tarkafesztival@gmail.com

8. Díjazás: 1-3. helyezett tárgyjutalomban részesül, egy alkotó pedig elnyeri a Magyartarka Tenyésztők Egyesületének különdíját.

9. A pályázóknak nevezési díjat kell fizetni, amelynek összege: 1.000 Ft/fő, attól függetlenül, hogy hány fényképet küldenek be.

A nevezési díjakat a pályázattal és kiállítással kapcsolatos költségek fedezésére kívánják fordítani a szervezők. A nevezési díj átutalható, de csak azon a néven, amely a nevezési lapon is szerepel.
Számlaszámunk: Vörösmarty Mihály ÁMK, OTP 11746036-15415307 (IBAN formátum: HU03117460361541530700000000) A megjegyzés rovatban fel kell tüntetni: Tarka Fotópályázat. Aki nem tudja megoldani a banki átutalást, az adja fel a nevezési díjat postai rózsaszín csekken úgy, hogy azon a művelődési központ neve szerepeljen és cím helyett a
számlaszáma.

10. A kiállítás népszerűsítésével kapcsolatos publikációkban szerzői jogdíj fizetése nélkül jelennek meg – a szerző nevének feltüntetésével és tiszteletpéldány biztosításával – a kiállításon szereplő művek. A Magyartarka Tenyésztők Egyesülete a kiválasztott képek közlési jogát esetleg megvásárolja szakmai lapjában való felhasználásra, a szerzőkkel való egyeztetés után. A díjnyertes fotók a kiállítás megnyitását követően megtekinthetők lesznek a http://muvhazbonyhad.ewk.hu Internetes oldalon, ahonnan előzetesen a nevezési lap is letölthető. A szervezők a beérkezett fotókat CD-n archiválják.

11. A pályázatot szakmai szempontból felügyeli a Magyartarka Tenyésztők Egyesülete és a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége.

12. További információ: Vörösmarty Mihály Általános Művelődési Központ, 7150 Bonyhád, Széchenyi tér 2. Telefonszám: 06-74/451-455. (A művelődési központ június 25-től július 8-ig zárva tart, ekkor a telefonszám nem él.)

13. Pályázati naptár:
Beérkezési határidő: 2012. július 22.
Zsűrizés: 2012. július 24-27. között
Értesítés a zsűri döntéséről: 2012. augusztus 3-ig
A kiállítás megnyitása: 2012. augusztus 11-én
A kiállítás megtekinthető: Bonyhádon, a művelődési központban (Széchenyi tér 2.), augusztus 10-től 31-ig.

Nevezési lap letöltése

forrás: fotopalyazat.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése