Kultúrák közötti párbeszéd a kamera lencséjén keresztül

A Perspektivak.org 2012. május 20-án országos fotópályázatot hirdet. Az európai “Perspektívák” projektet az Európai Integrációs Alap indította azzal a céllal, hogy a Magyarországon élő bevándorlóknak hangot adjon és bemutassa munkáikat, írásaikat a migrációról és az őket érintő témákról.

A pályázat témája az “Kultúrák közötti párbeszéd a kamera lencséjén keresztül”. Gyökerei az amerikai “melting pot”, olvasztótégely kifejezésre vezethetők vissza, és mind amatőr mind professzionális fotósoknak lehetőséget biztosít, hogy bemutassák, hogyan jelenik meg a migráció témája Magyarországon. A Perspektivak.org olyan fotókat vár, amelyek kifejezően demonstrálják a migráns és a magyar kultúra találkozását.

Határidő: 2012. június 15.


Az első három helyezett értékes pénzjutalomban részesül (első hely: 100.000 Ft, második hely: 60.000 Ft, harmadik hely: 40.000 Ft). Ezen felül a verseny győztesének fotója megjelenik a Metropol novemberi számában Budapesten, valamint részt vehet a nemzetközi versenyen is. A pályázatok beadási határideje 2012. június 15. A beérkezett műveket szakmai zsűri bírálja el és a győztes nevét június 30-a perspektivak.org oldalon közzétesszük. További információk és a “Fotópályázat részvételi útmutatója” letölthető a következő címről: http://perspektivak.blog.hu

mail: perspektivak@szubjektiv.org
web: www.perspektivak.org

forrás: http://fotopalyazat.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése