Design mindenütt - fotópályázat

“A művészet nem az, amit látsz, hanem, amit másokkal láttatsz.” Edgar Degas “Design mindenütt” fotópályázat. Ha kicsit körülnézünk környezetünkben, észrevesszük, hogy a design ott van mindenütt. Legyen az kortárs vagy a múlt századból való, funkcionális, meglepő vagy meghökkentő. Ez a pályázat azért született, hogy felhívjuk a figyelmeteket ara, hogy milyen fontos is nyitott szemmel járni a világban.

Pályázati határidő: 2012. május 30.

1. A pályázat menete
A pályázaton résztvevőknek először “like-olniuk” kell az Inspiration4you Kft. Facebook Oldalát, ami elegedhetetlen a pályázaton való részvételhez.

Ezek után elküldik azáltaluk készített fényképet az info@inspiration4.eu e-mail címre. Az e-mail tárgyaként kötelesek megadni teljes nevüket valamint a pályázat címét.Az összes beérkező fénykép feltöltésre és megosztásra kerül (a pályázó neve nélkül) a Szervező Facebook falán, és lehetőség lesz like-olni, kommentálni azokat.


A legtöbb szavazatot kapó pályázó egy 5000 Ft értékű feldobox élménykártyát kap. A pályázat lejárta után (2012.05.30.) két hét áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért.
2. A pályázat időtartama: 2012.05.16. 17 órától 2012.05.30. 17 óráig tart.

3. Részvételi feltételek
A pályázaton azok a felhasználók vehetnek részt, akik elfogadták a Szabályzatot és önkéntes beleegyezésüket adták adataik kezeléséhez, továbbá a szavazás befejezésének napján élő Facebook regisztrációval rendelkeznek és a www.facebook.com/media/albums/?id=100000038302204#!/pages/Inspiration4/365443160160953 oldalt “like-olták”. A szavazáson minden Facebook felhasználó részt vehet.
Az Inspiration4you Kft. által szervezett pályázat ingyenes, mely nem foglal magába semmilyen vásárlási kötelezettséget.

A pályázaton való részvétel ingyenes. Minden résztvevő felelősséget vállal arról, hogy betöltötte 18. életévét. A pályázaton nem vehetnek részt az Inspiration4you Kft. alkalmazottai, valamint azok családtagjai.
A pályázat a következő felületeken kerül meghirdetésre: Inspiration4you Kft. honlapja és blogja, Facebook oldala, Linkedin profilja.

4. Általános rendelkezések
A pályázaton való részvétel önkéntes, melyben a pályázó elismeri, hogy teljes körüen megismerte a Részvételi Szabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadta. Amennyiben a Pályázó – a Részvételi Szabályzatot – annak bármely rendelkezés tekintetében – nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a pályázatból kizárásra kerül.

A szervező a pályázat teljes időotartama alatt biztosítja a Részvételi Szabályzat előbbiek szerinti – folyamatos – elérhetőségét a www.facebook.com/media/albums/?id=100000038302204#!/pages/Inspiration4/365443160160953 oldalon.

A szervező fenntartja a jogot, hogy manipuláció, szabálytalanság, visszaélés esetén a pályázatból bárkit indoklás nélkül kizárjanak, vagy a szavazók szavazatait részben vagy egészben töröljék.

5. Adatvédelem
A pályázaton való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes. A pályázat során szolgáltatott személyes adatokat a szervező a pályázóknak a felhatalmazása alapján, a pályázat lebonyolításának céljából használja és dolgozza fel.

Az önkéntes jelentkezés kapcsán a szervező jogosulttá válik arra, hogy a jövőben a pályázóval kapcsolatba léphessen és e-mail címére elektronikus levelet küldhessen, melyben tájékoztatja aktuális promócióiról, termékeiről.

Az átadott adatok a hatályos Magyar jogszabálynak megfelelő kezeléséért, tárolásáért és feldolgozásáért az átadás után kizárólag a szervező Inspiration4you Kft. felel.

A pályázaton résztvevők minden tekintetben elfogadják a Részvételi szabályzat minden rendelkezését, a szervező pedig szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések magatartásával történik.

Az Inspiration4you Kft. Oldalán indított promóciók függetlenek a Facebook-tól, a Facebook nem támogatja és nem vesz részt bennük, a pályázatot kizárólag a pályáztató indítja.

forrás: sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése