Szerelmes kiszámoló és Egy perc az élet ?!

A Magyar Alkotók Internetes Társulása Egyesület (MAIT) és a Hegyaljai Alkotók Társulása Egyesület (HAT) az Örkény István emlékév alkalmából Szerelmes kiszámoló és Egy perc az élet ?! címmel pályázatot hirdet új szépirodalmi és képzőművészeti alkotások megszületésére, valamint Szerelmes kiszámoló címmel antológia kiadását tervezi.

Pályázni a következő kategóriákban lehet:
1. Vers: max. 40 sor, Book Antiqua betűtípus és 12-es betűnagyság esetén. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el!
2. Próza: max. 4 oldal Book Antiqua betűtípus és 12-es betűnagyság esetén. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el!
3. Festmény-grafika: az alkotásról lehet fénymásolat vagy fotó is (ha színes az alkotás, akkor színesben), minimum A5-ös nagyságban.
4. Fotó: A/5 vagy A/4-es méretben.

Pályázati határidő:
2012. július 16.

I.) PÁLYÁZAT.

A pályázat jeligés, kérjük azt feltüntetni a borítékon, a pályázó adatai (név, cím, esetleg telefon, e-mail) külön lezárt borítékban legyen elhelyezve a nagy borítékon belül.
A pályázat beküldhető e-mailben is (kivéve fotó és festmény-grafika), de ebben az esetben a pályázó adatait akkor is el kell küldeni postai úton a jelige megjelölésével.

A pályázatra jeligénként 1 db pályaművet fogadunk el, ha valaki többet küld, akkor a pályázat kezelője csak 1 db-ot továbbít a bíráló elé. A pályázó több jeligével is nevezhet. Pályázati anyagot nem küldünk vissza!

Nevezési díj HAT-MAIT tagoknak jeligénként 1000 Ft, nem tagoknak 1500 Ft, melyet levelezési címünkre vagy a folyószámlánkra kérünk befizetni.

A pályázó a bemutatkozó levélben írja le és szignózza a következőt:
A beküldött alkotás saját szellemi munkám. A pályázatkiíró nevem (jeligém) feltüntetése mellett közölheti az alkotásomat.

Aki ezeknek a kritériumoknak nem felel meg, annak pályázatát nem áll módunkban elfogadni.

A pályázat 1-2-3. helyezettje díszoklevéllel és tárgyjutalommal, valamint az első helyezettek a megjelenő antológiánkban 2 oldallal lesznek jutalmazva.

Díjaink: vers kategória: Aranytoll-díj; próza kategória: Aranypróza-díj; festmény-grafika kategória: Bor István Iván-díj; fotó kategória: Aranyfotó-díj. A 4-5-6. helyezettek oklevélben és tárgyjutalomban részesülnek.


A pályázat beküldési határideje (postai feladás dátuma): 2012. július 16.

A díjkiosztó várható helye és időpontja: Miskolc, II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtár, 2012. augusztus 29. A helyezettek postai értesítést kapnak.
Postai cím: Szabó Sándor - MAIT elnök, 3556 Kisgyőr, Táncsics Mihály u. 8. E-mail: mait@freemail.hu. Számlaszám: Sajóvölgye Takarékszövetkezet, 55400259-10002924. Átutalás esetén kérünk mindenkit, hogy nevét és a jogcímet tüntesse fel!


II.)
ANTOLÓGIA.

Az antológia jellemzői:

- A/5-ös méret fekete-fehér képekkel (festmény, grafika stb.), színes puha fedeles borító.
- A verseket és prózákat A/4-es formában, Book Antiqua betűtípussal, 16-os betűnagysággal, maximum 14 oldalig fogadjuk el.

Az alkotó e-mailben (amelyikben a műveit beküldi) írja le és szignózza a következőt:
A beküldött alkotás saját szellemi munkám. Az antológia szerkesztői nevem feltüntetése mellett közölhetik az alkotásomat.

Bekerülési költség HAT-MAIT tagoknak 1000 Ft oldalanként, nem tagoknak 2000 Ft lesz 1 oldal.
Minimum 2 oldal megjelenése kötelező, illetve 2 oldalanként fogunk kiosztani 1 könyvet. Ha valakinek plusz kötetekre van szüksége, akkor azt előre jelezze és fizesse be (ugyanúgy a lentebb közölt beküldési határidőig), mert csak ebben az esetben tudjuk azt garantálni.

Az alkotásokat e-mailben kérjük beküldeni a gyorsabb feldolgozás érdekében.

Az antológia beküldési határideje (postai feladás dátuma): 2012. augusztus 29.

Aki ezen határidő után postázza antológiába szánt alkotásait, azokat már nem áll módunkban elfogadni!

A könyvbemutató várható helyszíne és időpontja: Szerencs, Rákóczi-vár, 2012. november 22. 15 óra, de mindenkit, aki a kötetben szerepel, postai úton kiértesítünk.


E-mail cím:
titkar.mait@gmail.com (vagy mait@freemail.hu) (az alkotásokat csatolt, lehetőleg Microsoft Word-dokumentumban kérjük, a képek mérete max. 500 kbyte legyen jpg formátumban).

Számlaszám: Sajóvölgye Takarékszövetkezet, 55400259-10002924. Átutalás esetén kérünk mindenkit, hogy nevét és a jogcímet tüntesse fel!


Folyamatos új információ a MAIT honlapján lesz: http://mait.x3.hu illetve a http://www.facebook.com MAIT-os oldalán.

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése