Spot- és plakátverseny 2014

http://alkotoipalyazatok.blogspot.hu/2014/01/spot-es-plakatverseny-2014.html
A tavalyi nagy siker után ismét spot- és plakátversenyt hirdetünk, melynek során a MÉG ÉLÜNK és GYŐZELEM tematikákban 30 másodperces és egyperces rövidfilmeket valamint plakátokat várunk. Mindenki nevezhet ismét kortól, nemtől és vallási hovatartozástól függetlenül, tehát kíváncsiak vagyunk véleményetekre a világ minden szegletéből! Az első 3 helyezett valamennyi kategóriában a 8. GomBuSho egy hetes összművészeti nyári workshopon történő térítésmentes részvételt nyerhet! Valamennyi beküldött alkotást levetítjük és kiállítjuk a 10. BuSho Fesztiválon!
 NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2014. MÁRCIUS 28.  
Kategóriák: 30 mp és 1 perc + plakátverseny
 
Tematikák: MÉG ÉLÜNK! "Még élünk, gyermekek vagyunk, s mégis látod, mindig haladunk
Az úton, mert menni kell még akkor is, ha maradni akarunk
Itt egy év, és ott egy újabb, de embertől ne várj újat..."
(József Attila - Születésnapodra című vers részlete)
Idén nyáron foci világbajnokság Brazíliában:

MENEKÜLÉS A GYŐZELEMBE! Ha ezek nem hoztak lázba, akkor pedig:
STRČ PRST SKRZ KRK! azaz Dugd le az ujjad a torkodon! Vagy olvasd el Rimóczi újabb remek inspirációs esszéit!

Nevezési lap és Szabályzat: Beküldési határidő: 2014. március 28.
Tavaly Nagyváradon sikerült újraindítanunk a két éve megfeneklett téli alkotótáborunkat, az elkészült alkotásokat elnézve sikeresen és most itt a folytatás! Egy kivételes lehetőséget kínálunk az vállalkozó kedvű fiataloknak, hogy kis létszámú, de annál lelkesebb csoport foglalkozásban szakmai segítséggel hozzák létre alkotásaikat a spot&poster versenyre! A workshopon való részvételhez az idő rövidsége miatt nagyon egyszerűen küldjetek egy mailt részvételi szándékotokról az entry@busho.hu mailcímre egy rövid bemutatkozót személyes adataitokkal és elérhetőségetekkel! A workshopot kizárólag megfelelő létszám esetén indítjuk el!
Workshop: 2014. február 9-16. Nagyvárad Partiumi Keresztény Egyetem Képzőművészeti Tanszék Résztvevők száma: 7 fő itthonról, ugyanennyi Erdélyből + 2-2 fő szakmai vezető Részvételi díj: 20 000 Ft/fő, mely tartalmazza az utazás (Budapestről), szállás, étkezés és szakmai irányítás költségeit. Workshop vezető: Balázs Zoltán, a Képzőművészeti Tanszék vezetője Szakmai igazgató: Patrovits Tamás, az ASIFA Hungary vezetője Jelentkezési határidő: 2014. január 31. Az esemény szervezője a Gombolyag Alapítvány, partnerei pedig ezúttal is a PKE, az ASIFA Hungary, a Metrion Group valamint a BioGroup, akik támogatásukkal lehetővé teszik, hogy hangot adjatok véleményeteknek. Továbbra is törekszünk arra, hogy alkotásaitok minél több fórumon hozzáférhetőek legyenek majd és a végső döntést követően népszerű internetes portálokon jelenjenek meg, ahol a nagyközönség ismét értékelheti a beérkezett filmeket. A legjobb helyezést elért filmeket elküldjük partnerfesztiváljaink programjába. A kiválasztott filmek felkerülnek a legjobbakat tartalmazó válogatás dvd-re.

Versenyfeltételek: 1. A versenyfilm hossza min/max 1 perc lehet,
2. Kérjük, hogy figyelmesen olvasd el és pontosan töltsd ki a jelentkezési lapot, majd töltsd fel a filmedet az oldalon!
3. Technikai paraméterek: 720×576 DV PAL 48 kHz 16 bit stereo VAGY: 1280x720, 1920x1080, 25 fps, h264. mov vagy mp4.
4. Dialógus estén minden filmet angol felirattal kell ellátni (beégetett, nem választható)!
5. A filmek műfaja szabadon választott: komédia, dráma, akció, musical, horror, thriller stb.
6. A filmek kategóriája szabadon választott: fikció, animáció, dokumentum, kísérleti stb.
7. A film nem tartalmazhat trágár kifejezéseket és az emberi jogokat sértő tartalmat.
8. A film nem tartalmazhat szerzői jogot sértő zenei betéteket. Az alkotó minden esetben egy személyben felel a felhasznált tartalmak jogtisztaságáért.
9. Egy alkotó maximum 3 filmmel jelentkezhet.
10. A filmeket szakmai zsűri értékeli, melynek végső összetételét később hozzuk nyilvánosságra!
Az összes beérkező filmet levetítjük a 10. BuSho fesztiválon szeptemberben!
http://busho.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése