Pályázat fiatal képzőművészeknek

A csíkszeredai Pál Aukciósház és Galéria pályázatot hirdet fiatal pályakezdő művészeknek azzal a céllal, hogy segítse szakmai előrelépésüket, bemutatkozási lehetőséget biztosítva számukra a galériában.

Olyan harminc évnél fiatalabb alkotók jelentkezését várják, akik képzőművészeti vagy iparművészeti felsőfokú oktatásban részesültek. Pályázhatnak azok az alkotók is, akik most végzik mesteri tanulmányaikat. Fődíjként egy egyéni tárlat megrendezését ajánlják fel a galériában július folyamán. Tematikai és műfaji kötöttség nincs.

Benyújtási határidő: 2012. május 31.


A pályázatokat kizárólag elektronikus úton fogadják a Pál Aukciósház és Galéria e-mail címén: office@palgallery.ro.

A pályázatnak tartalmaznia kell szakmai önéletrajzot, képanyag (10–15 reprodukció jó minőségű felbontásban), műtárgylistát (a képanyagban szereplő művek adatai: a szerző neve, a mű címe, mérete, készítésének éve, technikája, eszmei értéke). A szakmai önéletrajznak tartalmaznia kell a pályázó elérhetőségét (pontos címét, telefonszámát, e-mail címét).

A nyertes pályázónak vállalnia kell, hogy a kiállítás anyagát a helyszínre, a Pál Aukciósház és Galériába szállítja (Csíkszereda, Szász Endre utca 28.), továbbá biztosítania kell, hogy a kiállítás törzsanyagát azok a munkák alkotják majd, amelyek a pályázat anyagában szerepeltek.

A határidőn túl érkező pályázatokat érvénytelennek tekintik.

A zsűrit a PAG kuratóriuma alkotja. Az elbíráló testület fenntartja magának a jogot, hogy a pályázaton belül beadott művekből szakmai szempontok alapján válogasson.

Részletesebb felvilágosítással hétköznaponként 10 és 17 óra között a 0743–665162-es telefonszámon szolgálnak.

http://www.palgallery.ro

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése