Közösségi műalkotások létrehozása

Pályázati felhívás közösségi műalkotások létrehozására

A Mapei Kft. pályázatot hirdet alapfokú oktatási és bentlakásos szociális közintézmények részére az intézmény közösségi terét díszítő nagyméretű közösségi műalkotás létrehozására.
Közösségi műalkotás lévén pályázni és szavazni a Mapei Kft. Facebook oldalán lehet.

A pályázat célja közös kreativitással és összefogással szebbé, vidámabbá varázsolni egy gyerekekkel foglalkozó szociális közintézmény közösségi terét, ezzel hozzájárulva a gyerekek és az ott dolgozók környezetének szebbé és hangulatának jobbá tételéhez.

Pályázati határidő: 2012. december 02.


A pályázat díja az intézmény profiljához kapcsolódó egyedi művészeti alkotás létrehozása és a kivitelezés teljes költsége. A mű közösségi alkotásként készül el, Rátonyi Kinga és Neil Wolstenholme képzőművészek tervei alapján az alkotók, a Mapei Kft. és a nyertes intézmény önkénteseinek munkájával.

A "community art", azaz közösségi művészet lényege, hogy az alkotók bevonják a közösség, például iskolák, óvodák dolgozóit, szülőket és diákokat a művek megtervezésébe és kivitelezésébe. Így készült el például a híres "AZ-ILLYÉS-KÖRFORGALOM" Budaörsön, melynek elkészítésében több mint háromszázan vettek részt.

A pályázat benyújtási határideje 2012. december 2. A nyertes intézményben 2013 februárjában megvalósításra kerül a közösségi műalkotás. Közösségi alkotás lévén a díj közönségszavazat útján kerül odaítélésre. A pályázatokat megtekinteni és szavazni majd a Mapei Kft. Facebook oldalán lehet.

További információ a Mapei honlapján és Facebook oldalán található a www.mapei.hu vagy a www.facebook.com/mapeihungary címen, valamint információ kérhető a socialmedia@mapei.hu címre írt levélben.

További információ:
Fülöp Zoltán
fulopzoli@prnavigator.hu
30/66-44-029

Sajtófotók - szabadon felhasználható:
A Mapei Kft. logója: http://bit.ly/LWuIpG
Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetőjének portréja: http://bit.ly/MHkSqY
A Mapei Kft. cégközpontjáról készült fotó: http://bit.ly/MRRKfG
A Mapei Kft. Sóskúti üzemének képe: http://bit.ly/P4ppob

A Mapei Kft.
A Mapei Kft. építőipari segédanyag gyártás- és forgalmazás egyik legjelentősebb piaci szereplője Magyarországon. 1991-ben alakult a világhírű olasz anyavállalat, a Mapei S.p.A. leányvállalataként. Egy gyára működik Sóskúton, ahol építőipari segédanyagok gyártása folyik a hazai piac mellett exportra is.
A Mapei 143 főt foglalkoztat, valamint felelős vállalatként kiemelt szerepet vállal a szakemberképzésben, melyet 2010-ben Gazdasági Miniszteri Kitűntetéssel ismertek el.
http://www.mapei.hu



forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése