Égigérő Királyság pályázat

2012 nyarán új pályázatot írtunk ki. A http://www.mesekiado.hu "Égigérő Királyság" címen egy olyan magyar népmese gyűjtemény könyvsorozatot készít, amely a pályázók által beküldött népmeséket tartalmazza. 99 magyar népmese kerül egy-egy Égigérő Királyság mesekötetbe, amelyet a http://www.mesekiado.hu jelentet meg a sorozat részeiként.

Egy pályázó több mesét is beküldhet (maximum hetet) mindegyiket a forrás megjelölésével. Kizárólag elektronikus formában, e-mail mellékletként, bármilyen fájl-verzióban (.doc, .pdf, stb.).
A pályázat folyamatos.

A könyvekben kiadáskor feltüntetjük a pályázó/mesegyűjtő nevét. Beküldéskor azonosság esetén (ha már beküldték a mesét) a hamarabb beküldött népmese kerül be a könyvbe, és a már beküldött mese nem vesz részt a pályázatban. A már beküldött mesék címét megtalálod honlapunkon! Az e-mail feltétlenül tartalmazza a mese címét, forrást és a beküldő nevét. A tárgy sorban szerepeljen az, hogy “Égigérő Királyság népmese pályázat”. Ne felejtsd mellékletben csatolni a mesé(ke)t! A kiadó fenntartja magának a jogot a szerkesztési alapelvei érvényesítéséhez, amely a mesék tekintetében a sorozat köteteibe bekerülési sorrendet határozza meg!

A beküldést online úton fogadjuk el, amit erre az email címre kérünk:

palyazat@mesekiado.hu

Korhatár: nincs

A beküldők között minden 99 mese beérkezése után az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:
1 db 99 000 Ft értékű vásárlási utalvány
2 db 33 000 Ft értékű vásárlási utalvány
3 db 7 000 Ft értékű vásárlási utalvány

A könyvkiadások és a nyeremények sorsolásának időpontjáról minden sikeres pályázót értesítünk!
http://www.mesekiado.hu


forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése