Kittenberger Kálmán Sajtópályázat

Az Országos Magyar Vadászkamara és az Országos Magyar Vadászati Védegylet ebben az évben is meghirdeti hagyományos sajtópályázatát A kiírás célja nem változott - a civil sajtót, ezen keresztül a széles közvéleményt kívánjuk elérni.

Korunkban a legfőbb elvárás velünk szemben a természetvédelembe ágyazott vadászat szerint folytatni működésünket, ami egyben humánus és erkölcsös magatartást feltételez. A vadgazdálkodásról, a vadászatról, a vadászati kultúráról és a vadászról szeretnénk minél több reális, egyben vonzó tájékoztató anyagot viszontlátni a médiában.

A pályaművek beküldési határideje 2012. június 30, cím: OMVK (1027 Budapest Medve u. 34-40.)

Felhívásunkra a 2011. augusztus 1 - 2012. június 30. között, három kategóriában - írott sajtó, rádiós mű, tv (videós) anyag - megjelent alkotásokkal lehet nevezni. Az érvényesség feltétele a civil médiában való megjelenés (szaklapokban közölt írások nem nevezhetők), a megjelenés hiánya nem kizáró ok a videós műfajban. Pályázni minimum 3 alkotással lehet - személyenként maximum 5 művel -, írásos forma esetén 6000 karakter, rádiós anyagnál 15’, videónál 20’ perc lehet a terjedelem.

A pályaműveket független zsűri bírálja el, a nyertesek oklevelét és díját vadásznapon adjuk át. A díj kategóriánként - megfelelő színvonal esetén - (bruttó) 300 000 forint.
http://www.omvk.hu

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése