VeszprémFest 2013 - Jubileumi Fotókiállítás és Fotóalbum

Felhívás fotográfusoknak
Professzionális Fotósok figyelem!
A Veszprémfest készül a 10., jubíleumi rendezvénye megünneplésére, melyre 2013.-ban kerül sor. Az első évtized legnagyszerűbb, legemlékezetesebb pillanatairól egy nagyszabású fotókiállítással és fotóalbummal készülünk megemlékezni.

 Az eddigi nyolc és az előttünk álló két fesztivál számtalan világsztárt és hazai zenei nagyságot hozott és hoz Veszprémbe. Ezúton kérjük és bíztatjuk a hivatásos fotográfusokat, hogy jelentkezzenek a rendezvényre, készítsenek minél izgalmasabb, a hangulatot, a fesztivált megörökítő képeket!

Jelentkezési határidő: 2012. június 15.

A részvétel feltételei 2012-ben:
- A jelentkezőktől szakmai életrajzot és referenciafotókat (vagy azokhoz elérhetőséget) kérünk.
- A jelentkezők közül max. 10 fő belépését biztosítjuk az általuk választott koncert(ek)re.
- 2012. június 30-ig értesítünk minden jelentkezőt arról, hogy elfogadtuk-e a jelentkezését és így részt vehet-e a rendezvényen, mint pályázó fotós.
- A kiválasztott pályázó vállalja az egyes koncertekre vonatkozó, a fellépő által megszabott fotózási feltételeket.
- A kiválasztott pályázó vállalja, hogy a fesztivált követően 2012. augusztus 15-ig elküldi az általa készített fotók nézőképeit az info@veszpremfest.hu címre.
- A pályázon résztvevő vállalja, hogy amennyiben a fotói közül valahány is kiválasztásra kerül, azokat nagy felbontásban a Veszprémi Ünnepi Játékok Kft. rendelkezésére bocsátja, térítésmentesen.
- A képekek a Veszprémi Ünnepi Játékok Kft. bármilyen elektronikus és nyomtatott felületen felhasználhatja azzal a feltétellel, hogy a fotó készítőjének nevét minden esetben feltünteti.

A legjobbnak ítélt fotók készítője a veszprémi Oliva panzióban egy 2 fő részére szóló wellness hétvégét nyer félpanziós ellátással. Eredményhirdetés a weboldalon 2012. szeptember 15-én.


A jelentkezéseket az info@veszpremfest.hu-ra várjuk, további információk ugyanitt.


http://www.veszpremfest.hu


forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése