Grundfootball Urban Legend focimez tervezési pályázat

A GF Social Media és a birdband bemutatja: Grundfootball Urban Legend focimez tervezési pályázat:  A pályázat kiírója a GrundFootball, vagyis a grundfoci.hu új rendszere, ami egy olyan friss kezdeményezés, mely a magyar kispályás és grundfoci közösség önszerveződő internetes oldala kíván lenni. Megmozgatni, aktivizálni, kimozdítani a monitor elé ragadt embereket és a mozgás iránt érdeklődő közönséget. Semmit sem kötelezni, szabadon hagyni minden lehetőséget az élményjátékhoz, melynek célja a „régi idők focija” életérzés megteremtése. A pályázaton keresztül új, az eddig megszokott logón és arculaton túlmutató, attól eltérő szempontok szerinti látásmóddal szeretnénk találkozni.

Feladat: 2 fajta pólót lehet tervezni, ennek megválasztása teljesen opcionális. Rajongói póló és focimez (mind a kettő T-shirt) tervezés, és itt most nem a klasszikus értelemben vett mezekre gondolunk, tehát nyugodtan ereszd el a fantáziádat! A tervek nyugodtan lehetnek kétoldalasak is, ekkor kérjük a feltöltött képen szerepeltetni mindkét oldalt.

A tervek beérkezési határideje: 2012. május 6.


Kötelező elemek: 

  • Szurkolói póló és focimeznél egyaránt:
  • logo
  • Grundfootball felirat (része a logónak)
  • Szlogen: Our PlayGrund! (része a logónak)
  • url: www.grundfootball.com
  • csak focimezeknél:
  • qr kód, (letölthető) szám, név csapatnév
Ötletindító jelszavak: Puskás, Aranycsapat, régi idők focija, örömjáték, grund, gyermekkori foci. Ezeket szeretnénk összekötni a Grundfootball szócskával, amit reprezentál a szlogenünk is “Our PlayGrund”Szavazás: 

A szavazás 2012 ÁPRILIS 29- MÁJUS 6-ig tart.

Eredményhirdetés: 

A GF Social Media 2012. május 6 és május 20 között tartja eredményhirdetését .

Díjak: 

A verseny első három helyezettjének díja bruttó 100.000, 50 000 és 30 000 forint. A díj összege pályázónkként (legyen szó akár egyénről, akár csoportról) értendő.

A nem nyertes pályázatokból kiválasztott további 15 terv a Grundfootball webshopba is felkerül ahol a terveiket megvásárlók kifizetései után 1 éven keresztül 5%-ban részesülnek.

A kiíró fenntartja a jogot, hogy 10-nél kevesebb értékelhető pályamű beérkezése esetén az eredményhirdetést elhalassza, új időpontban újra kiírja a versenyt.

Nyertesek:
A három legjobb tervet a GF Social Media választja ki, a 15 legtöbb szavazatot kapott (melyek átlaga a 4.0-át meghaladja) beküldő közül!

Kérdésed van? info@birdband.hu 
Web: http://birdband.hu/

forrás: palyazatok.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése