Fotópályázatot hirdet az EP: villantsa meg tehetségét!

http://alkotoipalyazatok.blogspot.hu/2014/01/fotopalyazatot-hirdet-az-ep-villantsa.html

Fotópályázatot hirdet az Európai Parlament webszerkesztősége. Ha szeret fényképezni, érdeklik az aktuális európai kérdések és szeretné viszontlátni képeit az EP honlapján és közösségi oldalain, akkor itt az alkalom, hogy a szó szoros és átvitt értelmében is megvillantsa tehetségét! Minden hónapban egy-egy aktuális témával kapcsolatban várjuk a képeket. A pályázat győzteseit júliusban meghívjuk a választások után megalakuló EP strasbourgi nyitóülésére.

A képek beküldésének határideje: január 29., szerda éjfél. 

 
„Legyen a vendégfényképészünk 2014!” címmel indít pályázatot január 10-én szerkesztőségünk. Minden hónapban megjelölünk egy–egy, az Európai Unió számára nagy jelentőséggel bíró, aktuális témát, amelynek kapcsán várjuk a vendégfényképész‑jelöltek fényképeit.

Az első téma: a személyautók és kisteherautók károsanyag-kibocsátása. Az EP januárban szavaz ugyanis arról, hogy tovább csökkentsék a könnyű haszongépjárművek szén-dioxid-kibocsátását.

A képek beküldésének határideje: január 29., szerda éjfél. Az e-mail cím, ahová a képeket és a jelentkezéseket várjuk: webcom-flickr@europarl.europa.eu. A részletes pályázati kiírás a jobb oldali linkre kattintva érhető el.

A hónap fotói közül szerkesztőségünk választja ki a tíz legjobbat és a havi győztest. A havi győztesek közül kerül ki a végső győztes is, akit szintén szerkesztőségünk zsűrije választ ki.

A havonta kiválasztott fotók közül a pályázat végén a közönség is szavazhat kedvencére. Amelyik pályamű a legtöbb lájkot kapja közösségi oldalainkon, az kapja a közönségdíjat.

A két végső győztest – a közönségdíjas pályázót és a zsűri által kiválasztott végső győztest –, meghívjuk a májusi EP-választások után összeülő Európai Parlament júliusi, strasbourgi alakuló ülésére.


REF : 20140110STO32332 
forrás: http://www.europarl.europa.eu/news/hu/news-room/content/20140110STO32332/html/Fot%C3%B3p%C3%A1ly%C3%A1zatot-hirdet-az-EP-villantsa-meg-tehets%C3%A9g%C3%A9t!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése