Az élet vize alkotói pályázat


Szereted a tiszta vizet, folyóinkat, tavainkat? Mit jelent számodra a víz, amely körülvesz? Mit gondolsz a szennyező gyárakról? Mit gondolsz, milyen veszélyek fenyegetik a folyóinkat, tavainkat? Hogy néz ki álmaid folyója? Rajzolj, fess, alkoss: így megváltoztathatod a világot!

A Greenpeace Magyarország Egyesület az eddigi rajzpályázatok nagy sikerére való tekintettel őszi-téli alkotói pályázatot rendez, ezúttal a FuturMaestri.net-tel közösen.

Jelentkezz, ha még nem vagy 18 éves és érdekel a vizek élővilága, tisztasága, jelenlegi és jövőbeli sorsa.

Pályázati határidő: 2011. október 31. 


Az élet vize  őszi-téli alkotói pályázat 2011. 

Újdonság, hogy pályamunkádat bármilyen képzőművészeti technikával készítheted, a festészet, grafika, szobrászat valamely ágában, vagy akár számítógépes grafikával is.

Most először lesz rá lehetőséged, hogy az alkotásaidról készült fotókat egyenesen a FuturMaestri.net weboldalára, egy külön erre a célra létrehozott galériába töltsd fel. Itt minden érdeklődő számára azonnal megnézhetővé válnak a pályamunkák, és szavazni is itt lehet rájuk. Abban az esetben is hasznos ez a pályázási mód, ha nem szívesen válnál meg jól sikerült alkotásaidtól.

A postán beküldött vagy a Greenpeace irodájába személyesen eljuttatott alkotásokat lefotózzuk és ugyancsak feltöltjük az interneten elérhető galériába, így végül minden pályamunka bárki számára megtekinthető lesz, a pályázat lezárása után is. (Címünk: Greenpeace Magyarország Egyesület, 1143 Budapest, Zászlós u. 54.)

A pályázatot a legjobbnak ítélt művekből álló kiállítás zárja novemberben.

Az alkotásokat a Greenpaeace és a FuturMaestri.net közösen értékeli. A weboldalon legtöbb szavazatot összegyűjtő alkotás Közönségdíjat kap. Az I, II. és III. helyezettek és a Közönségdíjas értékes jutalomban részesülnek!

A pályamunkán vagy egy mellékelt lapon mindenképpen tüntesd fel:
  • neved
  • életkorod
  • a kép címét
  • levelezési címedet
  • telefonszámodat
  • e-mail címedet.*
Annak is örülünk, ha egy pár szóban összefoglalod az alkotásod mondanivalóját és a gondolataidat ezzel kapcsolatban.

Az alkotások beérkezési határideje: 2011. október 31.

A pályamunkákat – egy egyszerű regisztrációt követően – töltsd fel a ERRE a  weboldalra (itt majd találsz segítséget a feltöltéshez), vagy küldd el részünkre a Greenpeace Magyarország Egyesület címére:
1143 Budapest, Zászlós u. 54.
 A borítékra írd rá: „Alkotói pályázat”

*A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki. Az adatvédelmi törvényt betartjuk.

 A FuturMaestri.net weboldalon 2011. szeptember 30-ától 2011. október 31. éjfélig lehet szavazni.

Bármilyen kérdésben keressetek a contact@futurmaestri.net e-mailcímen vagy a 0620/997 6466-os telefonszámunkon.


forrás: palyazatok.org


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése