Tőlem ne számíts kenőpénzre! – Design pályázat

A Transparency International Magyarország a MOME Nonprofit Kft.-vel együttműködésben pályázatot hirdet. Milyen pályázatokat várunk? A pályázat célja a Transparency International számára olyan mindennapi használati tárgy tervezése, amely használójáról, illetve viselőjéről egyértelműen jelzi a külvilág felé, hogy nem ad és nem is fogad el kenőpénzt és kifejezi elkötelezettségét a korrupció elleni fellépés mellett.

Az üzenet átadására például alkalmas lehet személyi igazolványtok, ami igazoltatás során jelzi a hivatalos személy számára, hogy ő nem fogad el kenőpénzt vagy pénztárca, irattartó, ruha, ékszer stb.

A pályázat beadási határideje: 2011. október 10. hétfő éjfél


Kik pályázhatnak? A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, illetve egyéb magyarországi közép- és felsőfokú művészeti oktatási intézmény jelenlegi és volt hallgatói, azonban hallgatói jogviszony a pályázásnak nem feltétele. A pályázaton egyéni és csoportos pályázók is indulhatnak, bármely szakról.
Mivel kell pályázni? Pályázni a „Tőlem ne számíts kenőpénzre” témájú használati tárgy design tervével a gyártás főbb paramétereivel lehet (pl. méret, anyaghasználat stb.)
Kötelezően benyújtandó dokumentumok:
  • részletes terv és látványterv PDF formátumban
  • a terv leírása (max. 2 oldal)
  • a pályázó neve, e-mail címe és telefonszáma
A pályázati anyagot digitális formában az ella.salgo@transparency.hu email címre kell elküldeni.

A pályázat beadási határideje: 2011. október 10. hétfő éjfél

Az eredményhirdetés várható ideje: 2011. október 31.

Mivel díjazzuk a nyertes pályázatokat? A nyertes pályázó 400.000 Ft díjazásban részesül, illetve a Kiíró további megrendeléseket vár a kiválasztott nyertes pályázótól. A díjazás magában foglalja a nyertes pályázat gyártás előkészítését.

A Kiíró fenntartja a jogot, hogy több nyertes pályázat esetén fenti díjazást megosztja.

Szükséged lenne több információra? Keresd Salgó Ellát, az ellasalgo@transparency.hu e-mail címen vagy a 06-30-376-9761-es számon.

Mik a pályázás egyéb feltételei?
  • Pályázni csak olyan tervvel lehet, amely más személy szerzői és iparvédelmi jogát nem sérti.
  • A pályázók a pályázat benyújtásával elfogadják a pályázati kiírásban foglalt feltételeket és alávetik magukat a Kiíró döntésének. A Kiíró döntése ellen fellebbezésnek nincs helye.
  • A nyertes pályamunkák alkotói a pályamunkáknak a pályázatra való benyújtásával hozzájárulnak ahhoz, hogy munkájukkal a Kiíró a létrejött szellemi alkotásokon az egész világra kiterjedő, valamennyi ismert felhasználási módra kiterjedő, kizárólagos felhasználási joggal rendelkezzen.
  • A pályázók vállalják, hogy a pályamunkák elkészítésénél más, védelem alatt álló alkotásokat nem használnak fel.
  • A pályázók tudomásul veszik, hogy a Kiíró a benyújtott pályamunkák megvalósítására opcióval rendelkezik, és a pályázó köteles a Kiíró írásbeli engedélyét kérni a mű más személy általi felhasználására.
  • A pályázat beküldésével a pályázó automatikusan beleegyezik a pályamű nyilvánosságra hozatalába.
www.transparency.hu



.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése