A The Explorer és a Nikon fotópályázata

A The Explorer magazin és a Nikon közös fotópályázatot hirdet a The Explorer Facebook közösségi oldalán.

A The Explorer tehetségvadászat idei témaköre a sokszínű kultúra - olyan fotókat  várunk, melyek megragadják a klasszikus értékeket őrző, régi hagyományokból építkező kultúrák arcát. Lásd meg a lényeget!

A pályázatra amatőr és hobbifotósok jelentkezését várjuk. A képek beküldési határideje: november 14. 12 óra, szavazni pedig november 21-ig, 12 óráig lehet.


A pályázati munkák a www.facebook.com/explorerworld oldalon tekinthetők meg, és itt lehet a fotókra szavazni is. Bárki szavazhat! A legtöbb szavazatot kapott kép készítőjének díja egy Nikon D90-es fényképezőgép 18-105 utazó zoom objektívvel, a szavazók pedig egy iPad 2-t sorsolunk ki.

A The Explorer magazin szakmai különdíjat is hirdet: a Juhász Balázs, Németh Péter és Radisics Milán alkotta zsűri által legjobbnak ítélt képek szakmai értékelést, valamint bemutatkozási lehetőséget kapnak a The Explorer magazin 2011. december-januári számában.

Díjazás
Mik a díjak? • A közönségdíj nyertese: a legtöbb szavazatot kapott kép készítőjének díja 1 db NIKON D90-es típusú fényképezőgép 18-105mm f3,5-5,6 VR objektívvel. • A három szakmai díj nyerteseit a szakmai zsűri választja ki, amelynek tagjai neves fotográfusok. A három szakmai zsűritag – Juhász Balázs, Németh Péter és Radisics Milán – kiválaszt egy-egy fényképet, és értékeli azt szakmai szempontok alapján. A szakmai díjak nyertesei The Explorer ajándékcsomagot kapnak. • A nyertes fényképeket publikáljuk a The Explorer magazin 46. lapszámában a szakmai értékeléssel együtt. • A szavazók között kisorsolunk egy iPad 2 tablet-et.

A pályázat részletes kiírása a www.facebook.com/explorerworld oldalon olvasható.


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése