BA-HA-MA’S fotópályázat

A BA-HA-MAS Kft első ízben írja ki – 150.000 Ft összdíjazású – ételfotó pályázatát.
 

A pályázatra 3 kategóriában lehet nevezni:
 • Alapanyagok: friss vagy fagyasztott húsfélék a Bahamas Kft. termékpalettájából. A termékek bárhonnan beszerezhetők.
 • Alapanyagok: friss vagy fagyasztott zöldség, gyümölcs, gombafélék a Bahamas Kft termékpalettájából. A termékek bárhonnan beszerezhetők.   http://www.bahamas.hu/webaru.html
 • Készételek (Ide az elkészült ételek fotóit várjuk, amelyek lehetnek részletek, hangulatok, kompozíciók)
A fotók beküldési határideje: 2011. november 10., 24 óráig

Díjak kategóriánként:
 1. díj:  25 000 Ft
 2. díj:   15 000 Ft
 3. díj:   10 000 Ft
A díjazott pályázókkal a BA-HA-MA’S Kft a fotók felhasználására kizárólagos felhasználási szerződést is köthet, külön díjazás meghatározása mellett.

A fotók beküldési határideje: 2011. 11. 10. napján, 24 óráig. A pályázati anyag elküldése egyúttal azt is jelenti, hogy a pályázó, a jelen kiírásban szereplő részvételi feltételeket megismerte és elfogadta.

Zsűrizés: 2011. 11. 19.

Eredményhirdetés: 2011. 11. 24. a www.bahamas.hu weboldalon A díjak kifizetésének helye és ideje: egy később meghatározott időpontban, a Bahamas Kft telephelyén.

A Zsűri tagjai:
 • Simák Gergő fotográfus
 • Balázs Róbert fotográfus
 • Péterszegi János a Ba-Ha-Ma’S Kft tulajdonosa
Részvételi feltételek:
A fotókat digitális formában (JPEG, méret: a hosszabbik oldal minimum 1024 maximum 3072 pixel, a képfájlok maximális mérete egyenként nem haladhatja meg az 5 megabyte-ot.) várjuk a bahamasfotopalyazat@gmail.com e-mail címre a megjelölt határidőig. Egy pályázó több fotót is küldhet kategóriánként.
A pályázó, a pályázati anyaggal együtt, köteles megadni nevét és e-mail címét.
Pályázni kizárólag saját készítésű fotókkal lehet, amelyek nem sértik harmadik személy semmiféle szerzői jogait, a felhasználási jogokat is ideértve. Amennyiben a beküldött fotók mégis valamely jogot sértenének, az ebből eredő bármilyen igény tekintetében a pályázó tartozik teljes körű felelősséggel.
A pályázó, a saját korlátlan felhasználási jogainak a felhasználása mellett, a fotók beküldésével elfogadja a pályázati feltételeket, és hozzájárul a pályázati anyag BA-HA-MAS Kft által történő korlátlan és ingyenes felhasználásához is. (Felhasználás: BA-HA-MAS Kft weboldalán, blog oldalán, valamint belső terjesztésű katalógusában.)

Érvénytelen pályázat:
 • Amennyiben a pályázat nem felel meg az 1 – 4. pontokban meghatározott feltételeknek-, és/vagy tartalomnak.
 • Amennyiben kiskorú pályázó esetében, a törvényes képviselője legkésőbb a díjak kifizetésének időpontjáig bejelentett írásbeli nyilatkozata szerint, nem fogadja el a pályázati feltételeket.
Forrás: http://www.bahamas.hu/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése