"e-média pályázat 2011" - Légy Te is újságíró, csatlakozz a napilapcsoport.hu munkatársaihoz!

A 28 nagyvárosában működő napilapcsoport.hu, országos internetes hírportál, pályázatot hirdet az elektronikus média világát megismerni, az újságírással foglalkozni kívánók részére. Célunk, hogy a napilapcsoport.hu egyes lapjainak munkatársi körét bővítsük, olyan tehetséges, újonnan felfedezett kollégákkal, akik szeretnének közelebb kerülni az újságíráshoz, hírszerkesztéshez, tagjai kívánnak lenni egy lendületes, kreatív csapatnak, és szeretnék írásaikat publikálni a világhálón keresztül, nem csak kommentek és blogok formájában, hanem valódi újságcikkeken keresztül, honorárium mellett.

A pályázat leadási határideje: 2011. október 15. - 24 óra 

Napjainkban az internet rohamos terjedésének köszönhetően, egyre többen érhetik el az elektronikus világháló különböző közösségi hálózatait. Nem csak társas kapcsolatainkat "ápoljuk" ezeken keresztül, hanem egyre többen véleményt nyilvánítanak, "lájkolnak", kommentelnek, megosztanak különböző tartalmakat. Mindemellett pedig ugrásszerűen megnőtt a különböző témájú blog-oldalak száma, ahol a szerző bloggerek saját véleményüket, tapasztalataikat fogalmazzák meg, tárják ország-világ elé. 

PÁLYÁZAT CÍME: "e-média pályázat 2011"
PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: napilapcsoport.hu - Lexum-Invest Kft.  
 

A pályázat tartalma, formai követelményei
A jelentkező pályázónak egy minimum 6000, maximum 8000 karakteres (szóközökkel) publicisztika jellegű írást kell beküldenie, melyet egy maximum 5 db-os fotógalériával kell kiegészíteni (a fotóknak a cikk témájához kell kapcsolódniuk, de nem kell kötelezően az írónak készítenie azokat - amennyiben más által készített képeket kíván felhasználni a cikk írója, úgy rendelkeznie kell a képek tulajdonosának engedélyével a közléshez). A téma kiválasztása a pályázóra van bízva, így feldolgozható az úti beszámolótól, a gastro-körképen át, valamilyen társadalmi, szociális problémán keresztül, akár politikai vagy gazdasági esemény elemzése is.
Az írásokat szövegszerkesztőben elkészített, "doc" kiterjesztésű fájlformátumban kell leadni a dokumentumba illesztett képekkel együtt. A képeket továbbá külön fájlokban (jpg) is csatolni kell a dokumentum mellé (az 5 db kép max mérete 3 MB lehet összesen). A pályázónak előlapot kell készíteni, melyen fel kell tüntetnie az írás címét, a szerző pontos nevét, lakcímét, és egyéb elérhetőségeit (telefon, e-mail), az alábbi módon:
CIKK CÍME:
NÉV:
MEGYE:
VÁROS:
UTCA, HÁZSZÁM:
TELEFON (mobil is lehet):
E-MAIL:

Egy pályázó csak egy cikket nyújthat be jelen pályázati felhívás keretében!

A pályázatok elbírálása
A beérkezett írásokat a napilapcsoport.hu munkatársai megjelentetik a napilapcsoport.hu oldalain a beérkezési határidőt követően. A média pályázatra beérkezett anyagok felkerülnek a Facebook közösségi oldalra is. Az olvasók kizárólag a pecsinapilap.hu oldalon keresztül tudnak szavazni a cikkekre, 2011. október 15. és 2011. november 15. között, az oldalon található "Médiapályázat" menüpont alatt megjelentetett írások tetején található "Tetszik" gomb megnyomásával. A más napilapcsoport.hu oldalakon leadott szavazatok érvénytelenek. Az ezen az oldalon (pecsinapilap.hu), az olvasók által leadott szavazatok alapján, az első legtöbb szavazatot kapó 15 cikk szerzője kerül kiválasztásra. Közülük a napilapcsoport.hu tulajdonos-főszerkesztője választja ki megyénként azokat a cikkírókat, akiknek ezt követően szerződést ajánl, így a média csapat tagjai lehetnek foglalkoztatott újságíróként.

A pályaművek benyújtása
A pályázók írásaikat elektronikus úton tudják benyújtani 2011. október 15., 24 óráig a mediapalyazat@napilapcsoport.hu e-mail címre. Az írások nevezési díja 3000 Ft, mely összeget a lapcsoport tulajdonosának, a Lexum-Invest Kft. Mohácsi Takarék Bank Zrt-nél vezetett 50400096-11073787 számú bankszámlájára történő átutalással tudnak teljesíteni. A befizetésről szóló igazolást a pályamunkák kötelező mellékleteként kell csatolni elektronikus, scannelt formában!

A határidőn túl érkezett vagy hiányos tartalmú pályázatok érvénytelenek!

A cikk beküldője a beküldéssel hozzájárul a cikk megjelentetéséhez a napilapcsoport.hu oldalakon, annak tartalmáért felelősséget vállal és kijelenti, hogy ezért honoráriumra nem tart igényt!
A cikk beküldője továbbá kijelenti, hogy az írás saját szerzemény, saját maga írta, és más médiákban nem közölték.

INFORMÁCIÓ
Lexum-Invest Kft.
7621 Pécs, Király utca 35.
Telefon: +36-20/99-123-78
E-mail: mediapalyazat@napilapcsoport.hu
http://www.napilapcsoport.hu
http://www.pecsinapilap.hu



.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése