Erotikus Építészet – nemzetközi fotópályázat

A mondás szerint akinek kalapácsa van, mindent szögnek néz, és adódik olyan helyzet, amikor az embernek épp olyan “kalapács” vette át az irányítást a fejében, hogy az épített környezet legszűziesebb tagjáról is erotikus asszociációi támadnak.

Aki most éppen ilyen lelki- vagy szellemi állapotban van, örvendezzen, mert végre itt egy fotópályázat, ahol kifejezetten arra buzdítanak a szervezők, hogy mindenki eressze szélnek a képzeletét, és találja meg a környezetében található épületek, hidak, helyek és terek erotikus vonatkozásait.

Pályázati határidő: 2013 január 20.

Az egyfordulós pályázaton a zsűri által kiválasztott első helyezett és a közönségdíjas fotós nyereménye egyaránt 500 $, a képek az In The Red magazin áprilisi számában kapnak publicitást. Nevezési díj 25 $, egy pályázó egy képet küldhet be, mindenféle képmódosító eljárás megengedett, a hosszabbik oldal legyen minimum 1500 pixel.

“Erotikus építészet” alatt a kiírók elsősorban nem az emberi testrészekre emlékeztető konstrukciókat értik, sokkal inkább a különféle terek, anyagok, ritmusok egyedi kombinációjából fakadó erotikus hangulatok képi megfogalmazását várják. Emberi alak a képen nem kizáró ok, de a kompozíció főszerepét az építészet kell, hogy játssza.

Az erotika és pornográfia közti keskeny mezsgyén való egyensúlyozásban a kiírók segítenek a pályázóknak: csak azokat a képeket fogadják el a pályázatra, amelyek nem lépik át azt a bizonyos határt. A visszautasított képek alkotói – kis kezelési költség levonása után – visszakapják a nevezési díjat.

Beküldési határidő: 2013. Jan. 20.

pályázati oldal: http://homemadedessert.org/eroarchitecture-3#.ULJN6OOe_Sw

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése