Írd Te a Vidéki Életet! - cikkíró pályázat

Szereted a vidéki életet? Szoktál írogatni, vagy szívesen kipróbálnád magad újságíróként? Itt a lehetőség, legyél a Vidéki Élet Magazin szerzője! Cikkíró pályázatot hirdetünk a Magazin három kategóriájában. Ha bekerülsz a legjobbak közé, cikkedet viszontláthatod a Magazin hasábjain. A kategóriák legkiválóbbikát értékes díjjal jutalmazza a zsűri!

Pályázati kategóriák:
Vidéki élet
Vidéki ház és kert
Éléskamra

Leadási határidő: 2011. október 15. éjfél

 
Témaötletek a teljesség igénye nélkül:
életmód, helyek, emberek, interjúk, szokások, hagyományok, zene-tánc, művészet, kultúra, kézművesség, játék, házbemutatók, építészet, belsőépítészet, lakberendezés, kert, barkácsolás, dekor-dizájn, egészséges táplálkozás, receptek, befőzés, helyi élelmiszer, tudatos vásárlás és fogyasztás
... és minden, ami vidéki és Balaton-felvidék!

A pályázat követelményei
A cikket word vagy pdf formátumban, a képeket a cikkbe illesztve kell benyújtani. A fájl elnevezése a pályázó neve legyen. Terjedelmi korlát sem a szövegre, sem a képek számára nincsen. Böngészd az oldalon a cikkeket és onnan kiderül, mivel érdemes pályázni.
A cikk elején kérjük feltüntetni a cikk címét, a pályázati kategóriát és a szerzőt elérhetőségekkel (telefonszám, e-mail cím).
A pályázó a pályázat benyújtásával kijelenti, hogy a cikket saját maga írta és más fórumon még nem közölték, a képeket maga készítette, vagy engedélye van a kép szerzőjétől annak felhasználására. Továbbá hozzájárul a cikk közléséhez, amennyiben az a zsűri által kiválasztásra kerül. Egy személy több cikkel, több kategóriában is pályázhat!

A pályázatokat a videkielet@videkielet.hu címre várjuk 2011. október 15. éjfélig. A tárgy mezőbe írd be, hogy Cikkíró pályázat! Eredményhirdetés 2011. november 5.
Bővebb információ kérhető Petrik Idától a petrik@videkielet.hu címen.
Kövesd a pályázat híreit a Facebookon is!

Díjak
A zsűri négy díjat oszt ki, egyet-egyet a kategóriák legjobbikának és egy Különdíjat a legjobb interjúért.
Legjobb Vidéki élet cikk: 2 éjszakás családi pihenés 4 fő részére a Bodzás Vendégházban Gannán
Legjobb Vidéki ház és kert cikk: 2 személyre szóló 4 fogásos gyertyafényes vacsora a Káli Art Innben Köveskálon
Legjobb Éléskamra cikk: 2 személyre szóló borkóstoló vacsorával egybekötve a Sabar Borház jóvoltából
Különdíj - Legjobb Interjú: ajándékcsomag a Levendula Udvarház felajánlásával
Minden nyertesünk egy éves Ma&Holnap előfizetést kap!

http://www.videkielet.hu.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése