Pályázat indul amatőr és profi reklámfilmzene-készítőknek

Reklámzene-író pályázatot hirdet a Telekom. Október 3-ig bárki nevezhet, lesz közönségdíj is. Összesen egymillió forintot osztanak szét a nyertesek között.

A mai napon induló ReZene pályázatra nevezőknek nem kell mást tenniük, mint www.rezene.hu három különböző hangulatú és képi világú reklámfilmből egyet vagy akár többet kiválasztani, és arra vagy azokra saját – instrumentális, vagy bármilyen hangszerrel kísért, illetve hangszer nélküli ének, dallam, motívum, zörej alapú – zenét komponálni.

A pályázat határideje:  2011. október 3. 


A beérkezett műveket a Compact Disco, Herendi Gábor, a Vad Fruttik, Zorán, és Zságer Balázs bírálja el. Az első három helyezett között egymillió forint talál gazdára. A pályázat kiírásakor a szervezők a reklámfilmzene-készítésben kevésbé jártas érdeklődőkre is gondoltak: ők a Facebook ReZene Demó játék fülön található egyszerű zeneszerkesztő alkalmazás segítségével saját hanganyagot rögzíthetnek, amelyet aztán feltölthetnek és másokkal megoszthatnak. A zsűri mellett a Facebook felhasználók is értékelhetik a ReZene pályázaton és a ReZene Demó játékban részt vevőket: a "like" gombra kattintva szavazhatnak kedvenceikre. A legtöbb voksot összegyűjtők – közönségdíjként – egy-egy HTC wildfire S okostelefont nyerhetnek. Mindezen kívül valamennyi díjazott a pályázat kommunikációs együttműködő partnerének köszönhetően egy évre szóló Kreatív magazin előfizetést kap.

 forrás: http://www.quart.hu .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése