Az én Budapestem, a paneltól a Parlamentig - fotópályázat

A Totalbudapest.hu fotópályázatot hirdet

Fődíj: 2 személyes gyertyafényes vacsorameghívás Budapest szívébe, a Ráday utcai Lizard étterembe
A Totalbudapest.hu fotópályázatot hirdet "Az én Budapestem, a paneltól a Parlamentig" címmel.

A pályázatra bárki jelentkezhet, legyen akár lelkes amatőr, akár profi, a lényeg, hogy a címben foglaltak tükrözzék a kép témáját.

Részletek:
- Egy jelentkező maximum 3, címmel ellátott képet küldhet be
- A képek bármilyen digitális képalkotó eszközzel készülhetnek, legalább 640x480-as felbontásban - minimális utómunka megengedett.

A képek beküldési határideje: 2012. február 29.


Fontos: Engedjétek szabadjára a fantáziátokat! Nem csak a főváros nevezetes épületeiről alkotott képeket várjuk, hiszen városunk nagyon sokszínű, és szerteágazó építészeti megoldások "játszótere". Lehetnek épület részletek, gondolatébresztő, érzelmekhez kötődő épület elemek is.

Jelentkezés módja:
Jelentkezni a legegyszerűbben a http://www.totalbudapest.hu-n keresztül lehet úgy, hogy "lájkoljátok" a jobb alsó sarokban található közösségi modul segítségével az oldalt és feltöltitek a pályamunkáitokat, vagy közvetlenül a Facebook oldalunkon. Kérjük, hogy a jobb beazonosítás érdekében névvel és elérhetőséggel küldjétek el a képeket a szerkesztőség email címére, az albert.tamas@totalbudapest.hu-ra is.

Nyeremények:
Fődíj: 2 személyes gyertyafényes vacsorameghívás Budapest szívébe, a Ráday utcai Lizard étterembe 10 000 Ft értékben.
Eredményhírdetés: 2012. március 1.

A beküldött képeket a totalbudapest.hu kizárólag saját honlapjához használja fel, azokat harmadik fél számára nem értékesíti. A megjelentetni kívánt alkotásokat pedig minden esetben forrásmegjelölés mellett, a kép tulajdonosának írásos engedélyével tesszük közzé anyagaink illusztrációjaként (amennyiben a pályázó a regisztráció során adott meg elérhetőséget).


forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése