A sailing.hu fotópályázata

A pályázat témája: Versenyezhet minden olyan kép, mely a téli vagyis befagyott vizeken készült. Ha a táj varázsa, vagy a sportolás élménye a kép témája az mind jöhet. A feltöltés nem kötött regisztrációhoz!

A kép mérete:
Minimum 800 pixel a nagyobb oldal. A korrekció a teljes képre vonatkozó kis mértékű digitális módosításokból állhat úgy, mint: szintek (levels), gradációs görbék (curves), színegyensúly (color balance),színezet/telítettség (hue/saturation) és fényerő/kontraszt (brightness/contrast), valamint az eredeti kép készítése közben keletkezett technikai hibák eltávolítása: karc, vegyszerfolt, a fényérzékelőre tapadt por. A kép egyes részeinek, ill. részleteinek módosítása nem megengedett!
Keret, felirat elhelyezése rajta nem megengedett.

A pályázat időtartama:
2012 február 1.- 2012 március 1.


Eredményhírdetés:
2012 március 15. péntek 20:00 A győztesek nevét a SAILING.HU oldalon illetve a SAILING.HU Facebook oldalán is közzétesszük ebben az időpontban.

Értékelés:
A feltöltött képeket 2012 március 1-én a SAILING.HU Facebook oldalára is feltöltjük és az ott 2012. március 14. éjfélig legtöbb lájkot gyüjtött kép elnyeri a közönség díját.
A pályázat első díját egy szakmai zsűri dönti el.

A pályázat első díja:
Egy fő részére hely a Litkey Versenyvitorlás Iskola 2012 öszi tanfolyamán. A díj átruházható, nem személyhez kötött.

A pályázat közönségdíja:
Egy “Élesedj és gyorsulj” könyvet egy sárga/fehér SAILING.HU pólót és egy henger alakú sporttáskát tartalmazó ajándékcsomag

A kép feltöltését megteheti az alábbi linken.
http://www.sailing.hu/galeria-kepek?pid=473312&order=false

A fotópályázat galériája megtekinthető itt:
http://www.sailing.hu/kepek/fotopalyazat-2011-2012-tel/473312

A feltöltés nem regisztrációhoz kötött, de amennyiben anélkül tölti fel a képet, a kép címében írja bele email elérhetőségét, hogy értesíteni tudjuk nyereményéről. Az alábbi formában kérjük megtenni ezt: email@email.hu – kép címe. Itt 35 karakter áll rendelkezésére. Hibás vagy hiányos email cím kizárást von maga után. Ez a kép címére nem vonatkozik.

Természetesen regisztrált felhasználók számára ez a forma nem kötelező, amennyiben belépve töltenek fel képet.

Jó fényképezést!

forrás: fotopalyazat.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése