Urbitális Majális 2012 - Csatlakozási felhívás

2012-ben ismét lesz Budapesten Urbitális Majális, mely tartalmas kulturális és szakmai rendezvényekkel várja május 1. és 31. között az érdeklődőket.

Az események idén is egy központi gondolat köré szerveződnek: Budapest jövőjének meghatározó hajtóereje, a kultúra, a kreativitás és innováció. Az idei évben tehát a kreativitásé, a kultúráé és a design-né a főszerep, ezért az Urbitális Majális célja és témája a kreatív és kulturális gazdaság fontosságára hívja fel a figyelmet.

Ugyan a kreatív ipar által előállított „termékek” export értéke jelenleg még alacsonynak mondható, presztízs értéke, ország- és város imázs építő ereje megkérdőjelezhetetlen. Így kiváló eszköz Magyarország egyediségének, ezerarcúságának, az itt élők európaiságának bemutatása. Szeretnénk, ha megnyílna a résztvevők számára a város sokféle kultúrája, etnikuma, az ezernyi egyedi szellemiség és kreatív érték, ami egész Európát jellemzi, Budapestet pedig egy egészen különleges módon.


Az Urbitális Majális tehát e gondolatok mentén egy ernyőmarketing alá terelve kívánja 2012-ben megmutatni a főváros sokszínű programkínálatát, melyhez csatlakozó partnerek, programgazdák jelentkezését várjuk!


Kik csatlakozhatnak? - Kreatív ötletgazdák, városhasználók, civil szervezetek!
Mindenkit várunk, aki hajlandó azért tenni, hogy Budapest egy eleven, izgalmas város legyen. Jelentkezni lehet bármilyen, a városi kultúrát, környezetet, épületeket, köztereket érintő, kreativitást kifejező, már meglévő, vagy vadonatúj programmal, mely 2012. május 1. és 31. között Budapesten vagy agglomerációs térségében valósul meg és valamilyen módon kapcsolódik a meghirdetett központi témához (Budapest a design és kreativitás városa). A jelentkezés és a csatlakozás természetesen idén is ingyenes, és jelentős előnyökkel jár az egyes szervezők számára elsősorban kommunikációs téren.

Jelentkezési hatáidő: 2012. február 29.!

A jelentkezés módja
A jelentkezési lapokat e-mailen várjuk a urbitalis2012@gmail.com címre, két, a programhoz tartozó fénykép csatolásával. A jelentkezési lap letölthető a http://www.urbitalis.hu oldalról is. A jelentkezés és a csatlakozás ingyenes.

Mit adunk mi?
A májusi rendezvényünkhöz jelentős média-megjelenést és reklámfelületet biztosítunk. A tavalyi Urbitális Majális programjaival összesen több mint 150 sajtóorgánumban szerepeltünk; országos tévékben, rádiókban, online és nyomtatott újságokban valamint kisebb, de jelentős helyi médiumokban.
A programfüzetet, melyben minden csatlakozó program helyet kap, 15 000 példányban jelentetjük meg. Az elmúlt négy évben több mint 150 000 látogatója volt a Majálisnak!

Jelentkezési határidő
A jelentkezési lap benyújtásának határideje: 2012. február 29.
Jelentkezzen és vigye el a legjobb programnak járó fődíjat is!
Nemcsak népszerűsítjük programját, de versenyt is hirdetünk a csatlakozók között. Keressük a város legjobb és legkreatívabb programját!
A legjobb városi program megkapja fődíjunkat, melyetaz Urbitális Majális záró rendezvényén adunk át. Szavazni a Facebookon lehet majd, ahol a legtöbb szavazatott, azaz a legtöbb rajongó által kedvelt programot fogjuk jutalmazni! Érdemes tehát jelentkezni és mielőbb lájkolni az URBITÁLIST a facebookon (http://www.facebook.com/Urbitalis), és minél több ismerőstől kérni ugyanezt, annál hogy nagyobb esélye legyen, hogy a közönségszavazást az Ön programja nyerje!

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
jelentkezési lap

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése