Singularity University Verseny – Pályázat a NASA kutatóközpontjában eltöltendő ösztöndíjra

Pályázz, hogy te tölthess el egy nyarat a NASA kutató központjában a Szilícium Völgyben! Jelentkezz a kaliforniai Singularity University versenyére! Hogyan befolyásolnád pozitívan 10 millió ember életét 5 év alatt Közép-Kelet Európában?

A kihívás
A történelem során a Világ bármely pontján milliók élete lett jobb, néhány innovatív elme ötletei által. Lehet, hogy a Tiéd a következő ilyen ötlet?!

A díj
A fődíj 30.000 dollár értékben a részvétel a Szingularitás Egyetem 2012-es nyári képzési programján a Szilícium-völgy közepén található NASA Kutatási Központban. Valamint, 10.000 dollár értékben bármilyen általad választott Autodesk szoftver csomag.

A jelentkezési határidő 2012. március 31. éjfélig


A Szingularitás Egyeteméről
A szilícium-völgy szívében, elhelyezkedő egyetem a vezetők új generációját képezi. A képzés célja, hogy a résztvevők -  a világ és a szilícium-völgy vezető gondolkodói, tudósai, és vállalat-vezetői mentorállásával – megértsék a legújabb, exponenciálisan fejlődő technológiákat és trendeket, majd a megszerzett tudást az emberiség problémáinak megoldására használják.
A versenyről
Az Egyetem évente számos versenyt rendez, amelyeken a resztvevő pályázók a régiójukban elő emberek helyzetének jelentős javítását célozzák meg.  A beküldött pályázatok közül a legjobb 10 jut a döntőbe, ahol többek közt Salim Ismail, a Yahoo volt vezérigazgató-helyettese előtt fogják prezentálni elképzelésüket.
Singularity University
http://www.youtube.com/watch?v=9-aQKRw6XF4
www.singularityu.org

Jelentkezés feltétele
  1. Hatás – olyan koncepció/ ötlet amely képes 10 millió ember életét pozitívan befolyásolni 5 év alatt valamilyen exponenciális technológia segítségével.
  2. Technológia – exponenciálisan fejlődő technológiák (pl.: mobil kommunikáció, mesterséges intelligencia, robotok, nano technológia, bio technológia, bio informatika stb.)
  3. Probléma terület – oktatás, energetika, egészségügy, jólét, biztonság, űrkutatás
  4. Gazdaságosság – a koncepció gazdaságilag és technológiailag is fenntartható legyen
  5. Operáció – a koncepció valamilyen versenyelőnyre alapuljon
Részvétel
  1. Regisztrációs lap kitöltése
  2. 10 oldalas prezentáció + opciónálisan maximum 1 perces videó
  3. Versenyszabályzat elfogadása
Figyelj, mert angol nyelven kérjük!
A jelentkezési határidő 2012. március 31. éjfélig!
Döntő 2012. május 4-én lesz, Budapesten.

Singularity University Verseny – Pályázat a NASA kutatóközpontjában eltöltendő ösztöndíjra

forrás: palyazatmenedzser.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése