Marie Claire MEGÚJULÁS – Kampány a Nőkért 2012

Törődj magaddal – törődj másokkal is

A Marie Claire 2012-ben is támogatja a magyar nőket, és segíti abban, hogy megvalósíthassák az elképzeléseiket és a vágyaikat. Idei ösztöndíjprogramunkat a MEGÚJULÁS jegyében hirdettük meg. Hisszük, hogy a nehéz gazdasági helyzet és a bizonytalan körülmények ellenére is képesek vagyunk megőrizni magunkban a nyitottságot, az önmegvalósítás és a megújulás vágyát, az aktivitást és az igényt egy élhetőbb életre. Mindazt, ami ahhoz kell, hogy új utakat keressünk, hogy küzdeni tudjunk a céljainkért, és hogy ebben másokat is segíthessünk.

A MEGÚJULÁS – Kampány A Nőkért 2012 keretében a Marie Claire pályázatot hirdet, amelyre magánszemélyek jelentkezhetnek olyan, már működő projektekkel, amelyeknek további fejlesztésére és fenntartására anyagi támogatásra és szakértői tanácsokra van szükség. Elvárás, hogy a projektek ne csak a pályázó személy életére legyenek pozitív hatással, hanem kisebb-nagyobb közösségek munkáját, életfeltételeinek javítását is szolgálják. Öt témakörben várjuk a pályázatokat.

Beküldési határidő: 2012. március 30-án 17 óráig


A MEGÚJULÁS – Kampány a Nőkért 2012 ösztöndíjprogramot a Garnier támogatja.

1. Részvételi feltételek
A pályázaton felső korhatár nélkül részt vehet minden, 18. életévét betöltött magyar állampolgárságú, magyarországi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező nő, akinek konkrét elképzelése van arról, hogy a pályázat összegét milyen formában szeretné a tervei megvalósítása érdekében felhasználni.

Öt kategóriában várjuk a jelentkezéseket, egy személy csak egy kategóriában nyújthat be pályázatot – a kategória nevét a beküldött pályázaton fel kell tüntetni.

1. Törődj az egészséggel! – Egészséges életmód, testi-lelki egészség (például egészséges életmódra nevelés, az életminőség javítása, a testi-lelki jóllét elősegítése például sporttal, oktatással, terápiás munkával, gyógyítással vagy rehabilitációval, egészséges táplálkozással stb.)

2. Törődj a gyerekekkel! – 14 év alatti gyerekek támogatása, fejlesztése vagy oktatása (például tehetséggondozás, képzés, hátrányos helyzetű közösségek aktív segítése, szabadidő-eltöltési lehetőségek biztosítása, szociális munka, gyógyítás és fejlesztés stb.)

3. Törődj a környezettel! – Környezetvédelem, környezettudatosságra nevelés, a „zöldtechnológiák” hétköznapi alkalmazása (például a szűkebb-tágabb lakókörnyezet védelme, környezettudatos fejlesztése és modernizálása, képzés és oktatás a természet- és környezetvédelem jegyében, a hétköznapi életterek ökotudatosabb átalakítása, városszépítő akciók stb.)

4. Törődj a művészetekkel! – Tehetségfelfedezés és -gondozás, a különféle művészeti tevékenységek népszerűsítése, oktatása amatőr vagy profi szinten (például tanfolyamok, foglalkozások a legkülönfélébb művészeti ágakban, hátrányos helyzetű közösségek segítése, megszólítása valamilyen művészeti tevékenység által stb.)

5. Törődj a nőkkel! – Női esélyegyenlőség, hatékonyabb női önérvényesítés, női szolidaritás (például ismeretterjesztés, oktatás, jogvédelem, médiatevékenység, szociális munka, tudományos kutatás stb.)


2. Díjazás
Az öt legjobb pályázatot egyenként 500 000 forinttal* jutalmazzuk. Az egyes kategóriák nyertesei a kategória szakértőjének szakmai támogatásában is részesülnek személyes tanácsadás, coaching formájában. A nyertes pályázókat a Marie Claire magazin júniusi számában is bemutatjuk.

*A meghirdetett összeg bruttóban értendő, a pályázat nyertesei részére a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően megállapított személyijövedelemadó-előleggel csökkentett összeg kerül kifizetésre.

A legkreatívabb, legötletesebb pályázatot a Garnier különdíjjal jutalmazza.
A különdíj egy bruttó 50 000 forint értékű Garnier termékcsomag, amely tartalmaz:**

7Days Sorbet Testápoló Szőlő (250 ml); 7Days Sorbet Testápoló Őszibarack (250 ml); 7Days Ultra-regeneráló krém karitévajjal (300 ml); 7Days Ultra-regeneráló krém mangó (300 ml); 7Days Aloe Vera kézvédő krém (100 ml); 7Days kézvédő krém karitévajjal (100 ml); Mineral Clean Sensation roll-on (50 ml); Mineral Clean Sensation spray dezodor (150 ml); Miracle Skin bőrtökéletesítő balzsam-világos; Miracle Skin bőrtökéletesítő balzsam-normál; Natural Kids zöldalma sampon (250 ml); Natural Kids sárgabarack sampon (250 ml); Natural Kids cseresznye sampon (250 ml); Fructis Pure Shine balzsam (200 ml); Fructis Pure Shine sampon (250 ml); Skin Naturals Pure 3 az 1-ben mélytisztító gél (150 ml); Matt-Brusher Oil Control bőrtisztító (150 ml); Skin Naturals Essentials arclemosó tej (200 ml); Skin Naturals Essentials szemfestéklemosó (150 ml); Skin Naturals Essentials arctisztító kendő (25 db); Skin Naturals Essentials arctisztító kendő száraz bőrre (25 db); Nutritionist arckrém (50 ml); Nutritionist golyós szemkörnyékápoló (15 ml); Nutritionist golyós szemkörnyékápoló koffeinnel (15 ml); Skin Naturals Essentials szemkörnyékápoló (15 ml); Skin Naturals Essentials ránctalanító nappali krém (50 ml); Skin Naturals Essentials ránctalanító éjszakai krém (50 ml); Skin Naturals Essentials ránctalanító szemkörnyékápoló (15 ml); Skin Naturals Essentials bőrfeszesítő nappali krém (50 ml); Skin Naturals Essentials bőrfeszesítő éjszakai krém (50 ml); Invisi Mineral spray dezodor (150 ml); Invisi Mineral roll-on dezodor (50 ml).

**A L'Oréal Magyarország Kft. a csomag tartalmára vonatkozóan a változás jogát fenntartja a fogyasztói ár változása és a termékek elérhetősége miatt.

A pályázatokat elbíráló zsűri
A pályázatokat az egyes kategóriák szakértőiből álló szakmai zsűri és a Marie Claire magazin főszerkesztője, László Krisztina bírálja el 2012. április folyamán.

1. Törődj az egészséggel! – Vermes Annamária, testnevelő tanár, személyi edző – Montevideo Wellness
2. Törődj a gyerekekkel! – Dr. Gállné Gróh Ilona, énektanár, karvezető, a Ringató foglalkozások alapító-vezetője
3. Törődj a környezettel! – Flanek Hédi, környezetvédelmi kommunikációs tanácsadó
4. Törődj a művészetekkel! – Vékony Délia, az IBS művészetmenedzsment tanszékének művészettörténész tanára
5. Törődj a nőkkel! – Fodor Éva, szociológus, genderszakértő, a CEU tanára
3. Hogyan pályázz

A pályázatokat a pályázók csak önállóan nyújthatják be, több személy egy pályázatot nem terjeszthet elő. Egy pályázó csak egy tervének megvalósításával kapcsolatban jelentkezhet a pályázatra.

Mit kell beküldeni a pályázat keretében?
– rövid, fényképes önéletrajzot, amely tartalmazza a pályázó lakcímét, az e-mail címét és a telefonszámát,
– az eddigi tevékenységről maximum egyoldalas ismertetőt,
– maximum kétoldalas motivációs levelet, amelyben részletesen kifejti a pályázó, milyen további konkrét tevékenységekre fordítaná a nyereményt, az miként befolyásolná egy adott csoport vagy közösség eddigi működését, továbbá, hogy miben kérné a kategória szakértőjének segítségét,
– a pályázatnak tartalmaznia kell egy rövid költségvetést a nyeremény felhasználásáról.

A pályázatot a pályázó, cselekvőképességében korlátozott pályázó esetén törvényes képviselője is kézjegyével köteles ellátni.

 Amennyiben a nyertes pályázó cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, illetve annak átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

4. A pályázat beküldésének határideje és módjai
A pályázatokat az alábbi módokon lehet benyújtani 2012. február 15-től 2012. március 30-án 17 óráig:
– levélben a 1554 Budapest, Pf. 62. címre (kérjük a borítékra ráírni: MEGÚJULÁS pályázat),
– személyesen a 1037 Budapest, Montevideo u. 9. cím alatt a Marie Claire magazin szerkesztőségében,
– e-mailben a megujulas@sanomamedia.hu címre.

A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdéseket a marieclaire@sanomamedia.hu e-mail címre várjuk.
A pályázat nyerteseit telefonon és/vagy e-mailben értesítjük, továbbá a Marie Claire magazin 2012. júniusi számában mutatjuk be.

5. Egyéb
A pályázat beküldésével a pályázó a fotók és a szöveges tartalom vonatkozásában egyaránt, időben, földrajzilag, valamint a felhasználás száma és módja tekintetében korlátlan felhasználási jogot biztosít a Sanoma Media Budapest Zrt.-nek a pályázatról történő tájékoztatás céljára.

 A nevezéssel a pályázó feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer – külön ellenszolgáltatás nélkül – fotókat és szöveget tartalmazó bemutató anyag készül róla, amely egészében vagy csupán egyes részleteivel megjelenik a Sanoma Media Budapest Zrt. nyomtatott és online kiadványaiban, és ennek érdekében a pályázó egy későbbiekben egyeztetett időpontban rendelkezésre áll.

 A pályázatban található fotók és szöveges tartalom nem tartalmazhat többek között (a) szerzői jogi oltalom alá eső művet, kivéve a pályázó saját művét, vagy ha a jelen Szabályzat feltételei egyébként teljesülnek; (b) a valóságnak nem megfelelő, megtévesztő vagy a valós tényeket hamis színben feltüntető vagy mások személyiségi jogait sértő kijelentéseket, fotókat, illetve egyéb, harmadik személyek vagy a Sanoma Media Budapest Zrt. jogait potenciálisan sértő tartalmakat; (c) reklámot; (d) szexuális tartalmú vagy pornográf elemeket. Amennyiben a fényképen a pályázón kívül más is szerepel, a pályázó felel azért, hogy rendelkezzen e személyek közzétételhez való hozzájárulásával.

A pályázatra történő jelentkezés kizárólag a fenti feltételek együttes teljesülése esetén érvényes.


Odaítélési kritériumok

A több tagból álló zsűri a pályázatok elbírálásakor a pályázó eddig elért eredményeit, a terveinek megvalósítása érdekében tett eddigi lépéseit, illetve a nyeremény összegéből megvalósítandó konkrét elképzeléseit, azok komolyságát, megvalósíthatóságát veszi figyelembe.
Az ösztöndíj értéke nyertesenként 500 000 Ft, amely összeget a nyertes pályázók a hatályos adójogszabályok által előírt nyilatkozat megtételét követően, adóelőleg levonása után a nyilatkozat beérkezését követő 15 napon belül banki átutalással, egy összegben kapnak meg.
A pályázat keretében öt nyertes kerül kiválasztásra.
Amennyiben nem érkezik öt értékelhető pályázat, vagy a nyertes pályázók a jelen szabályzatban foglaltak alapján az ösztöndíjra nem jogosultak, a kiosztásra nem kerülő ösztöndíj összege egyenlő arányban kerül szétosztásra a többi nyertes pályázó között.
A nyerteseket minden esetben e-mailen és/vagy telefonon értesítjük. A pályázó felelős azért, hogy az általa megadott e-mail cím és telefonszám érvényes legyen, és azon a kapcsolatot fel lehessen vele venni.
Jelen pályázat tisztességességét bármely okból vagy bármilyen megoldással veszélyeztető pályázót a pályázatból kizárjuk, illetőleg a pályázó ebben az esetben az ösztöndíjra nem jogosult.
Adatkezelés
A pályázók a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik (név, e-mail cím, lakcím, telefonszám és bankszámlaszám) a Sanoma Media Budapest Zrt. mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és azokat a Sanoma Media Budapest Zrt. minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje az ösztöndíj odaítélése és a nyertesek értesítése céljából, legfeljebb az elbírálást követő 12 hónapig.
A pályázók tudomásul veszik, hogy a név- és lakcímadataikat tartalmazó pályázati jegyzőkönyvet a Sanoma székhelyén 5+1 évig megőrzi az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), ezt követően az adatok törlésre kerülnek.
A Sanoma a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a pályázóktól kapott felhatalmazások keretei között.
Adatkezelési nyilvántartási számunk: 00633-0006.

Felelősségkizárás
A pályázatok hiányosságáért (név- vagy számelírás, konkrétumok hiánya stb.), értesítési vagy utalási késedelemért a Sanoma Media Budapest Zrt. nem vállal felelősséget. A pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a pályázatra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Sanoma Media Budapest Zrt.-nek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a pályázókat terheli.
A Sanoma Media Budapest Zrt. kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a pályázaton való részvétel során, a pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.
A pályázó a pályázaton történő részvétellel automatikusan elfogadja jelen Szabályzatot, és kijelenti, hogy megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

további infók: http://www.marieclaire.hu/marie_claire_tarsadalomert_r/

forrás: sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése