Rajzpályázat cikkek és könyv illusztrálására

Keresünk egy fiatal képregény grafikust, graffitiművészt, aki illusztrálja a www.ventustrening.hu honlapon közzétett cikkeinket, valamint az ezekből a cikkekből készülő könyvünket. A nyertessel egy éves szerződést kötünk, mely minket arra kötelez, hogy kizárólag vele dolgozzunk (természetesen ő nem vállal kizárólagosságot irányunkba). Nevét, elérhetőségét, honlapját a honlapunkon és a könyvünkben is jól láthatóan reklámozzuk, a könyvbeli megjelenés díjazása megállapodás szerinti.

Pályázati anyag: 2 db színes rajz internetes megjelenéshez és 2 db fekete vonalrajz könyves megjelenéshez, min. 10×10 cm méretben, a http://www.ventustrening.hu honlapon található cikkek bármelyikéhez kapcsolódóan.

Leadási határidő: 2012. február 27. 24:00 óra.

Leadás: kizárólag e-mailen, az info@ventustrening.hu e-mailcímre. Eredményhirdetés: 2012. március 1. A nyertest a beküldő e-mailcím és név alapján keressük meg, kérünk mobilszámot is feltüntetni!


A nyertessel egy éves kizárólagos szerződést kötünk, a nevét, elérhetőségét, honlapját a honlapunkon és a könyvünkben is jól láthatóan reklámozzuk.


forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése