XVI. Jászkun Fotószalon - pályázat

Pályázatot hirdetnek a XVI. Jászkun Fotószalonon való részvételre amatőr és hivatásos fotósoknak. 

A XVI. Jászkun Fotószalon szervezői pályázatot hirdetnek amatőr és hivatásos fotósoknak a szalonon való részvételre. A pályázaton csak a Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár megyében, illetve Pest megyének és Budapestnek a Dunától keletre lakó fotósai vehetnek részt. A szalonra 2008. január 1. után készült, és korábbi megyei pályázatokon még nem szerepelt képeket várnak. A legjobbnak ítélt alkotásokból 2011. november 26-án nyílik kiállítás, amely év végéig tekinthető meg Szolnokon.

Pályázati határidő: 2011. november 7.


A Jászkun Fotóklub az Alföld régió, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, JNK Szolnok, Szabolcs-Szatmár megye,valamint Pest megye és Budapest Dunától Keletre eső részén lakók számára, a JNK-Szolnok megyei fotópályázat utódaként, kiírja a XVI. JÁSZKUN FOTÓSZALON fotópályázatot. 

A fotópályázatra 5 db ff vagy szines kép és max.5 db-ból álló fotósorozat küldhető be, legfeljebb 210x340 mm méretben. Természetesen a képek mérete ennél kisebb is lehet, pl.210x300 (A4) vagy 210x210 vagy 150x180 stb... A pályázati képek mellé Nevezési lapot kell kitölteni, ahol nyilatkozni lehet a sorozatok megbonthatóságáról is és alá kell írni.

A képek témája szabadon megválasztható. Aki esetleg nem tudja letölteni az alábbi pdf pályázati dokumentációt, az kérje word-2003.dok formátumban a  csiderb@gmail.com  vagy  drlafferton@gmail.com  email címről a pályázati dokumentációt.

A fotópályázat természetesen a MAFOSZ pontverseny pontszerző pályázata.

A képek beküldési határideje: 2011.november 07      Beküldési cím: Aba-Novák Kulturális Központ,Jászkun fotóklub 5000 Szolnok, Hild J. tér 1

A pályázat nevezési díja: 1.200,-Ft, amelyet a Tiszaföldvár és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett 70000083-50003448 számlára vagy rózsaszín csekken  a Contador Caffe kft.5000 Szolnok Rákóczi út 50 címre kell befizetni.

A képek zsűrizése : 2011. nov.9, a zsűrizés nem nyilvános. A zsűri döntése ellen fellebbezésnek nincs helye.
A zsűri tagjai: Barta Ilona grafikus, Eisenmann József (E-MAFOSZ/g) és Viczay Lajos  (AFIAP)fotóművészek

A pályázat teljes szövege letölthető itt: Pályázat.pdf
Jelentkezési lap letöltése itt: Jelentkezés.pdf


bővebb info:  http://jaszkunfotoklub.hu/


forrás: http://kulturpont.hu/




.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése