Best of nyár - fotópályázat

Még tart a nyári hangulat! A nyári élményeidről készült fotók közül válaszd ki azt, amelyik a legérdekesebb, legemlékezetesebb volt és küldd el nekünk most! Honlapunk célja elsősorban a kamaszok egészségével, életmódjával kapcsolatos hiteles információk átadása, nemcsak szakembereknek, hanem nektek, kamaszoknak is.

Egy kamaszokról a kamaszoknak szóló nyári pillanatképpel, amely visszaadja a nyár igazi hangulatát számodra most akár egy fényképezőgépet vagy karkötő-pendrive-ot is nyerhetsz! Töltsd fel a képeid egy on-line tárhelyre és küldd el a linkjét, a neved, az info@tinivagyok.hu címre. A http://www.facebook.com/TiniVagyok oldalra feltöltött képek közül az oldal látogatói választják ki a legjobbakat. A nyertes képekből kiállítást tervezünk Kamaszambulanciánkon.

A pályamunkák beadási határideje: 2011. október 20.


 "Best of nyár" címmel fotó-pályázatot hirdet a http://www.tinivagyok.hu portál. A http://www.facebook.com/TiniVagyok oldalra feltöltött képek közül az oldal látogatói és a szerkesztők választják ki a szerintük legjobbakat.


Díjak
- a legtöbb szavazatot kapott közönségdíjas egy fényképezőgépet,
- a szerkesztők által 5 legjobbnak ítélt kép feltöltője egy-egy karkötő-pendrive-ot kap.

A szavazást 2011. október 30-án éjfélkor zárjuk le.
Eredményhirdetés 2011. november 7-én.

Pályázati feltételek
1. Ha 25 év alatti vagy és pályázni szeretnél, regisztrálj a http://www.tinivagyok.hu weboldalon!

2. Minden pályázó legfeljebb 3 db fényképpel nevezhet. A pályázatra szánt fotókat a töltsd fel egy on-line tárhelyre és küld el a linket és elérhetőséged az info@tinivagyok.hu címünkre. A feltöltendő képek JPG kiterjesztésű, keret nélküli, legalább 800X600 pixel felbontású, legfeljebb 4 MB-os file mérettel rendelkezhetnek.

3. A pályázók kijelentik, hogy rendelkeznek a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázók tudomásul veszik továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalják.

4. A pályázók hozzájárulnak, hogy "Best of nyár" című pályázatra beküldött pályaműveiket a pályázat kiírói, ellenszolgáltatás nélkül felhasználhassák saját weboldalukhoz és kiállítást rendezzenek azokból a készítő feltűntetésével.

5. A Tinivagyok.hu alkalmazottai és közvetlen családtagjaik nem vehetnek részt a pályázaton.

6. A pályázóknak a szerkesztőség esetleges kérésére az eredeti file-t be kell tudnia mutatniuk.
A pályamunkák beadási határideje: 2011. október 20.



.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése