Talentum Blogger pályázat

Olyan bloggerek jelentkezését várjuk akik elsősorban társadalom, közélet, kultúra témakörben, magyar nyelven teszik közzé rendszeresen gondolataikat. Amennyiben más témával foglalkozol, de egyedülálló stílusod van úgy más szerzői művekkel is nevezhetsz. Nevezhetsz írott anyaggal, képpel, rajzzal, videóval vagy ezek kombinációjával is.

A pályázat benyújtásának határideje: 2011. december 31.


Pályázat kiírója: Északi Támpont Közhasznú Egyesület

Nevezés: folyamatosan

Pályázók köre: Civil szervezetek és olyan a 16. életévüket betöltött magánszemélyek, akik magyar nyelven jelentetnek meg blogot (bármelyik ország területén).

A pályázaton való részvétel feltételei: A blogod minimum egy hónapos legyen és minimum öt bejegyzésnek kell benne lennie a tartalma pedig nem sértheti a hatályos magyar törvényeket. Nem tartalmazhat például pornográf, kirekesztő, uszító, kábítószer előállítására és fogyasztásra buzdító tartalmakat. Csak saját művekkel lehet nevezni. A pályázat beküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a beküldött szerzői művet részben vagy egészben közzétegyük a funyiro.hu felületén.

A pályázatnak az alábbi információkat kell tartalmazni:
- a pályázó személy vagy szervezet nevét vagy nicnevét,
- a pályázó e-mail címét, (ha nem azonos azzal, ahonnan a pályázat érkezik)
- a pályázó telefonszámát, (nem kötelező de érdemes megadni)
- a blogod webcímét,
- a nevezett cikked címét és webcímét.

A nevezéseket az funyiro@funyiro.hu címre várjuk! Az e-mailnek a tárgya ez legyen: Blogger pályázat

Regisztráció: A beérkezett pályázatokat a Fűnyíró Független Ifjúsági Lapok szerkesztősége hetente zsűrizi. Amennyiben a beérkezett pályázatodat megfelelő színvonalúnak találja, akkor erről e-mailben értesítést küldünk részedre.

Közzététel: A színvonalas írásokat részben vagy egészben közzétesszük, belinkeljük a Fűnyíró Független Ifjúsági Lapok
főoldalára. Gyakorlatilag innentől veszel részt a versenyben.

Talentum díj: A felületünkön közzétett alkotások közül minden hónapban szakmai zsűrink megválasztja a hónap bloggerét, aki egy a tehetség talentumát jelképező, római kori pénzérmét, egy referencialevelet és egy “Tudd, hogy mit csinálsz!” Fűnyíró DVD-ROM-ot vehet át az Északi Támpont Közhasznú Egyesülettől.
Azon szerzőkkel, akik több „talentumot” is elnyertek nyitottak vagyunk tartós együttműködés kialakítására.
Tartós együttműködésre kiválasztott blogok esetén:

Kommunikációs támogatás: A blogodat rss-ben összekapcsoljuk a funyiro.hu-val és folyamatos bannermegjelenésekkel is segítjük. Amennyiben szeretnéd, akár önálló rovatot is indíthatsz a Fűnyíró felületén.
Szolgáltatásokkal történő támogatás: A blogod időnként igénybe veheti a rádiós vagy a videós csoportunk technikai segítségét. Azaz hang vagy filmfelvételt készítünk általad megjelölt eseményen és annak a megvágásában közzétételében és promóciójában is segítséget nyújtunk. Eszközzel történő támogatás: Bizonyos eseményekre pl.: film, könyv, színházi bemutatók, koncertek, konferenciák egyéb rendezvények esetén biztosítjuk és szervezzük az eseményen való megjelenésedet.
Pénzügyi támogatás – ösztöndíj: Középtávon is sikeres együttműködés esetén nyitottak vagyunk eseti megbízási szerződés keretében megállapított szerzői honoráriumot fizetni minden először a funyiro.hu felületén megjelentetett szerzői mű után.

További információ
A pályázat benyújtásának határideje: 2011.12.31.


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése