A világ tetején - irodalmi pályázat

A Képkapu Egyesület irodalmi pályázata

A pályázaton Magyarországon és határainkon túl élő magyar nyelven alkotó szerzők, kizárólag saját maguk által írt, magyar nyelvű szépirodalmi alkotásokkal vehetnek részt. A kiírók lírai és prózai műveket egyaránt várnak. A pályázatra műfaji és témai megkötések nélkül várják az írásokat.

A nevezés feltételei:
- Egy alkotó maximum két lírai vagy prózai művet küldhet, a prózai művek maximális terjedelme 20 000 leütés lehet. A műveket szerkeszthető (Word illetve ODT) formátumban kell a kepkapu@gmail.com elektronikus levélcímre elküldeni. A pályaművek előtt kérjük minden esetben feltünteni a szerző nevét, címét, e-mail címét, illetve esetlegesen írói álnevét. Kérjük, hogy a levél tárgyában szerepeljen az irodalmi pályázatra való utalás.

- A nevezés határideje: 2011. november 25.
- A részvétel a pályázaton ingyenes.


A legjobbnak ítélt művek alkotóit a kiíró oklevéllel jutalmazza illetve a megfelelő feltételek teljesülése esetén megjelenési lehetőséget biztosít irodalmi antológiában. A pályázat nyerteseit 2011. december 30-ig értesítik.

A pályázat kiírói a birtokukba jutott személyes adatokat a pályázó egyértelmű felhatalmazása nélkül harmadik félnek nem adják át, kizárólag a pályázattal kapcsolatos kommunikációra használják fel azkat. A Képkapu Egyesület a számára eljuttatott pályaműveket kizárólag a pályázó engedélyével használja fel, annak jogaira nem formálhat igényt, tehát a szerző a továbbiakban is szabadon rendelkezhet művével. A pályázó nyilatkozik, hogy a pályázatra nevezett alkotásnak ő az alkotója, annak jogaival maga rendelkezik, és közlése nem ütközik semmilyen akadályba.

Beérkezési határidő: 2011. november 25.
Eredményhirdetés: 2011. december 30.

http://kepkapu.blogspot.com/2011/10/irodalmi-palyazat.html


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése