Tervezz arculatot a 2012-es Pszinapszis - Budapesti Pszichológiai Napoknak!

A Pszichodiák Alapítvány pályázatot hirdet a tizenhatodik Pszinapszis - Budapesti Pszichológiai Napok (2012. április 13-15.) arculatának és honlapjának megtervezésére.

A Pszinapszis egy 3-4000 fős látogatottságú, kizárólag önkéntes diákok által szervezett országos rendezvény, melynek célja pszichológiai ismeretek népszerűsítése és egy alternatív szabadidős program nyújtása a szakmabeli és az érdeklő laikus közönség számára.


Leadási határidő: a postára adás határideje 2011. október 22. éjfél


Pályázatot nyújthatnak be: magánszemélyek, magánszemélyek csoportjai, társadalmi szervezetek, alapítványok.

Leadási határidő: a postára adás határideje 2011. október 22. éjfél. A beérkező pályázatokat folyamatosan bíráljuk el, ezért minél előbb külditek a pályaművet, annál nagyobb az esély a győzelemre.

Pályázat benyújtásának módja: a pályamunkákat CD-n rögzítve kérjük eljuttatni a Pszichodiák Alapítványnak a következő értesítési címre: 1172 Budapest, Kopolya utca 64. Kérjük mellékelni a kitöltött és aláírt adatlapot is! A borítékon szerepeljen: "XVI. Pszinapszis Arculat".

Elnyerhető támogatás mértéke: 75 000 Ft vissza nem térítendő támogatás, melyet a nyertes részére 2 egyenlő részletben folyósít az Alapítvány (1. részletet a döntést követően, 2. részletet a rendezvényt követően).

Az első három helyezettet a Pszinapszis mindhárom napjára szóló 2 db VIP bérlettel jutalmazzuk.

Amennyiben a pályázat nyertese társadalmi szervezet vagy alapítvány, úgy részükre a rendezvény civil szervezeteket bemutató helyiségében bemutatkozási lehetőséget biztosítunk.

A nyertes pályamű elkészítője számára rendezvényünk látogatottsága és ismertsége révén kiemelkedő megjelenési lehetőséget biztosítunk.

A készítő logója vagy neve természetesen megjelenik plakátjainkon, illetve a honlapon.
Emellett ha hallgató vagy, és gyakorlati helyre van szükséged (ilyen témában), munkádról, mint gyakorlatról igazolást adunk.

Légy kreatív, és ezt mutasd meg a világnak is - rajtunk keresztül!

Pályázati kapcsolattartók: Petrik Emese petrik.emese@pszinapszis.hu; Kálmán Júlia kalman.julia@pszinapszis.hu; Torzsa Tímea torzsa.timea@pszinapszis.hu.

A Pszinapszisról a http://www.pszinapszis.hu, az alapítványról a http://www.pszichodiak.hu oldalon tájékozódhatsz.

16. Pszinapszis arculatpályázat-adatlap.docArculatpályázat-rövid 16.doc

1 megjegyzés:

  1. A teljes pályázati anyag ezen a linken érhető el:
    pszinapszis.hu/arculatpalyazat

    VálaszTörlés