Álmodj egy éttermet! - Designpályázat fiatal építészeknek

A konyhatechnológiával és belsőépítészettel foglalkozó Coninvest idén ősszel meghirdeti első designpályázatát. A számos étterem technológiai és beltéri tervezőjeként ismert konyhastúdió célja a fiatal tehetségek felfedezése és szakmai támogatása.

A ’Restaurant Design’ pályázat azoknak a fiatal, valamelyik hazai intézményben tanuló tervezőknek szól, akik tehetségüket és friss tudásukat már a tanulóévek alatt is szeretnék megmutatni. A pályázók feladata egy min. 100 m² területű étterem tervezése 40 m² terasszal és melegkonyhás funkcióval. A benyújtott pályázatok mindegyike megtekinthető lesz a Coninvest honlapján, így a közönség is értékelheti a beérkezett munkákat.

Jelentkezési határidő: 2011. október 14.
Leadási határidő: 2011. november 15.


A csaknem két évtizedes múlttal büszkélkedő Coninvest a fennállása óta a minőségi termékek és az innovatív megoldások képviselője. A tervezésben és a kivitelezésben is csúcstechnológiát használó konyhastúdió folyamatos fejlődését nemcsak a minőség iránti eltökéltségének, hanem állandó megújulásának is köszönheti. Ez utóbbi, a frissesség jegyében döntött úgy a Coninvest csapata, hogy megszólítja azokat a fiatal építészeket, belső építészeket és lakberendezőket, akik szakmai tudásukat kamatoztatva hozzájárulhatnak a modern vendéglátás fejlődéséhez.

 A szakmai zsűri tagjai Stanó Tamás (a Le Roy alapító tagja és tulajdonosa), Segal Viktor (sztárséf), Aczél Pál Tamás (konyhatechnológus), Göde András (belsőépítész) és Vágó Ágnes (Vendég & Hotel főszerkesztője).

A nyertes pályázók több díjban is részesülnek: külföldi szakmai út, 100.000 forintos vásárlási utalvány, komplett tervezési segédeszköz és egy, a Coninvest Kft.-nél eltölthető szakmai gyakorlat is vár a legjobbakra.

A pályázat jelentkezési feltétele a 18. életév betöltése és az aktív hallgatói jogviszony.

Jelentkezési határidő: 2011. október 14.
Leadási határidő: 2011. november 15.
Eredményhirdetés: 2011. november 30.

A pályázatról részletesebben itt tájékozódhatunk.
Jelentkezni a pályázatra itt lehet.

Kapcsolódó weblap: www.coninvest.hu, Facebook: https://www.facebook.com/Coninvest

Forrás: http://hg.hu.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése