pp5 – p5tömfilm pályázat

A webse.tv pályázatot ír ki, mellyel az interneten elérhető filmes kultúrát kívánja erősíteni. Felmérések mutatják, hogy az internet felhasználók egy alkalommal átlagosan 5 percet töltenek mozgóképes tartalom megtekintésével, ezért pályázatunkra p5tömfilmekkel lehet nevezni.


Egy alkotó maximum 5 olyan filmmel pályázhat, mely a szerzői tulajdonát képezi. A pályázat végén alkotókat díjazunk, nem filmeket!

A nevezés határideje 2011.december 15.A pályázó művek moderáció után kerülhetnek versenybe, mely során kiszűrjük a jogsértő, pornográf, gyűlöletkeltő, propaganda, vagy reklám filmeket.

pp5 díjak:
A versenyfilmeket a közönség lájkolhatja, vagyis szavazhat rá. Érdemes több filmmel pályázni, mert a szavazatokat összesítjük.

A pályázók közül az 5 legtöbb nézői szavazatot kapott alkotó között  a webse.tv 5 tagú szakmai zsűrije – a szavazatok mennyiségi sorrendjétől függetlenül – kioszt egy aranyfokozatú, két ezüstfokozatú és két bronzfokozatú díjat.

- aranyfokozatú díj:
555.555 Ft. + 5 nap kezdőoldali promóció a webse.tv honlapon
- ezüstfokozatú díj:
55.555 Ft. + 5 nap kezdőoldali promóció a webse.tv honlapon
- bronzfokozatú díj:
5.555 Ft. + 5 nap kezdőoldali promóció a webse.tv honlapon
- 1 db. különdíj:

A webse.tv művészeti tanácsa exkluzív szerződést ajánl egy websorozat elkészítésére és promóciójára. A különdíjat bármely pályázó megnyerheti a közönségszavazatoktól függetlenül.
nevezési k5elességek:

Pályázni postai úton lehet. Küldj egy lemezt (CD, vagy DVD), és annyi kitöltött nevezési lapot, ahány filmmel pályázol!

A lemezre tedd fel a filmed/filmjeid adat formátumban (youtube kompatibilis legyen), valamint minden filmhez legalább egy (felirat nélküli) képet, mellyel hirdethetjük alkotásod!

Töltsd le a nevezési lapot innen!
Ha több filmmel pályázol, mindegyiknek külön tölts ki egy nevezési lapot!
Írd be a film adatait, nyomtasd ki, írd alá és küldd el a lemezzel együtt!

Cím:
WEBSE
Pf. 423
Budapest
1537

A nevezés határideje 2011.12.15.
Ezután új alkotótól nem fogadunk el nevezést, de a már versenyben lévő pályázók 2012.01.15-ig még küldhetnek újabb versenyfilmeket.

Egy nevező maximum 5 filmmel pályázhat!
A beérkezett pályaműveket 2012.01.15-ig feltöltjük a webse.tv honlapra.
A szavazást 2012.02.15-én lezárjuk.

k5öttségek:
A nevező film hossza optimális esetben 5 perc körül van, de nem haladhatja meg a 15 percet!
A nevező film a webse.tv engedélye nélkül nem szerepelhet semmilyen videómegosztó, vagy közösségi oldalon, vagy beágyazott tartalomként az interneten!

Ha illegális feltöltő teszi elérhetővé a pályaművet, akkor a szerzői joggal rendelkező alkotónak kötelessége kezdeményezni annak letiltását!

k5etlen:
Nincs meghatározva a téma, a műfaj, a stílus. Nem szabjuk meg a produktum technikai paramétereit sem: készülhet filmre, videóra vagy akár mobilra is.

A pályázat 5 tagú szakmai zsűrijének névsora november 15-től elérhető lesz a webse.tv oldalán.
Fővédnök: Andrew G. Vajna
Főtámogató: Magyar Telekom

bővebben: http://webse.tv/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése