Pálinkafőző és lepárló - fotópályázat

A Palinkaust fotópályázata.

A pályázaton bárki, minden olyan fotóval, képpel, grafikával és filmmel részt vehet, melynek témája valamelyik általunk gyártott pálinkafőző vagy illóolaj lepárló. Kérjük, legyenek megértéssel e kitétellel kapcsolatosan, hiszen reményeink szerint a pályázat során kreatív és érdekes fotók fognak születni készülékeinkről. A díjak nagyjából egy fotózásért fizetendő összeget takarnak, melyet azonban mi inkább termékeinket használó ügyfeleinknek fizetünk vissza.

A beküldés határideje: 2012. január 15. 24 óra


Díjak:
1. díj: 1000 euró készpénz
2. díj: 300 euró vásárlási utalvány
3. díj: 200 euró vásárlási utalvány

A beküldés határideje 2012. 01. 15. 24 óra. A képeket e-mailen (foto2011@destillatio.com) vagy postán (UNICOBRES OHG - Fotowettbewerb - Kirchweg 5 - 36132 Eiterfeld) is elküldheti. Kérjük, ne felejtse el feltüntetni elérhetőségeit, lehetőség szerint egy telefonszámmal együtt.
A kép vagy fotó elküldésével automatikusan részt vesz a pályázaton, mint a kép vagy fotó alkotója vagy jogtulajdonosa. Ezzel egyszerre megengedi számunkra a kép vagy fotó szabad felhasználási jogát. A pályázaton való résztvétel ingyenes, és természetesen minden résztvevőnek lehetősége van több alkotással is indulni.

A pályázat nemzetközi. A díjazottak kilétét a gyártó cég dönti el az alapján, hogy melyik tetszik számára a legjobban, illetve melyiket tudja a legjobban felhasználni a jövőben. A legjobb fotókat és a győztest oldalunkon is bemutatjuk.

http://www.palinkaust.hu/
forrás: pafi.hu 


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése