NESCAFÉ3in1-Effekt! ötletpályázat

Van egy remek ötletetek, csak nem tudjátok megvalósítani? Ezért van a NESCAFÉ3in1-Effekt! Pályázzatok, hogy segíthessünk!

A kávézásban az a jó, hogy sohasem tudhatjátok, mi sül ki belőle. Csináltok egy finom NESCAFÉ 3in1-t, elkezdtek beszélgetni mellette, és lehet, hogy a végén úgy álltok fel, hogy egymásba szerettetek. Vagy kitaláljátok, hogy alapítotok egy zenekart. Esetleg elutaztok Nepálba kecskét nevelni. Aztán, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, rájöttök, hogy ez az egész nem is olyan egyszerű. Mert vagy nem tudjátok, hogy vágjatok bele, vagy nincs rá elég pénzetek, esetleg a megfelelő kapcsolatok is hiányoznak.

Elkeveredtek erre a weboldalra, és szembesültök vele, hogy akár 1 000 000 forintot is kaphattok arra a projektre, amit kitaláltatok. Legyen az bármi is. Kapcsoljátok be a webkamerátokat, és meséljétek el, hogy mit szeretnétek, vagy töltsétek fel az előre elkészített max. 30 másodperces pályázati filmeteket. Ha pedig kameralázatok van, akkor le is írhatjátok.

Beérkezési határidő: 2011. november 8 12.00 óra – 2011. december 13 éjfél

Van egy nagyszerű zsűrink
Az ő dolguk az, hogy a min. 20 lájkot kapott projektek közül kiválasszák a 30 legizgalmasabb ügyet, kérést, ötletet. A 30 döntőbe jutott pályázatból 5 győztes születik – hármat a zsűri választ ki,  kettőt pedig a közönség – lájkolással.
  • A zsűri által kiválogatott 30 Pályázat felkerül a www.nescafe3in1-effekt.hu weboldalra, ahol bárki szavazhat kedvenc ötletére. Egy szavazó több szavazat leadására jogosult, de egy ötletre csak egy alkalommal adhatja le voksát.
A 30 kiválasztott pályázatot benyújtott Játékos mindegyike kap egy 5.000 Ft értékű NESCAFÉ-ajándékcsomagot.

A 30 pályázat szavazásának (lájkolásának) időtartama: 2011. december 16. 00.00 órától 2011. december 21. éjfél.

A zsűri által kiválasztott 30 Pályázat közül 2011. december 22. napján kiválasztásra kerül az 5 nyertes pályázat az alábbiak szerint:
  • A két legmagasabb szavazatszámot elérő pályázat automatikusan nyertes pályázatnak minősül
  • További 3 nyertes pályázatot a zsűri választ ki.
A nyertes pályázatokban szereplő ötletet a Szervező legfeljebb 1 millió forint értékben megvalósítja. Az ötletek kivitelezését PR kampánnyal kísérve 2012. február végéig valósítja meg a Szervező.

További infók, jelentkezés: http://nescafe3in1-effekt.hu/.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése