Drogmentes Magyarországért Kreatív Pályázat

Az Együtt egy drogmentes Magyarországért Mozgalom idén ismét kreatív pályázatot hirdet az alábbi címmel: “MIT TESZEK A DROGMENTES MAGYARORSZÁGÉRT” RAJZPÁLYÁZAT

A pályázat témája:
Ma a drogok már általános iskolában és középiskolában is egyre gyakrabban jelennek meg, egyre több gyermek ismeri meg, illetve kezdi el használni. A döntés azonban mindenkinek a saját kezében van! Ezért tesszük fel a fiataloknak ezt a kérdést: Mit teszel Te magadért, hogy ne ess áldozatul a drogoknak? Mit teszel barátaidért, hogy elkerüljék a drogokat? Hogyan segítesz Te abban, hogy drogmentes világunk legyen? Erről szól az idei rajzpályázatunk.

Mivel lehet pályázni?
Idén a rajzművészek kapnak lehetőséget, hogy megmutassák tehetségüket. Az alkotás lehet színes vagy fekete-fehér, használható ceruza, kréta, ecset vagy bármi más, amivel saját kezűleg (és nem számítógéppel) készíthető el a rajz!

A pályamunkák beküldési határideje: 2011. december 31.



A pályamunkák beküldése:
A pályamunkákat postán fogadjuk a lentebb megadott postacímünkre. Az alkotások mellett a pályázóknak az alábbi adatokat szükséges feltüntetni:
  • az alkotó neve,
  • az alkotó osztálya
  • az alkotó iskolájának neve,
  • az iskola címe,
  • az iskola e-mail címe,
  • az iskola telefonszáma,
  • valamint a kapcsolattartó tanár neve.
Figyelem! A pályamunkákat nem áll módunkban megőrizni, vagy visszapostázni. Amennyiben erre külön igény merül fel, előzetes egyeztetés szükséges.

A pályamunkák beküldési határideje: 2011. 12. 31.
A beérkezett pályamunkák értékelésének kategóriái:
  • Általános iskola, 5-6. évfolyam
  • Általános iskola, 7-8. évfolyam
  •  Középiskola (9-12. évfolyam)
Díjazottak: A munkákat a külön erre az alkalomra felállított, neves művészekből álló zsűri bírálja el, és díjazza a következőket:
  • Kategóriánkét az 1-3. helyezettet,
  • A győztesek iskoláit,
  • Közönségdíj: idén a közönség is szavazhat a legjobb rajzra, az interneten!
Díjak: Idén is többszázezer forint értékben osztunk szét ajándékokat. Az ezzel kapcsolatos részletekkel oldalunkat hamarosan frissítjük.
Ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás időpontja: 2012. február
Elérhetőségeink:
Postacímünk:
Együtt egy drogmentes Magyarországért mozgalom
1087 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 76.
Tel: 352-1797
E-mail: kreativ@drogmentes.hu
Web: www.drogmentes.hu

További információk:  A beérkezett pályázati anyagok előszűrésen esnek át. Az így továbbjutó rajzok nem csak a végső zsűrizésre, hanem a honlapunkon is megjelenésre kerülnek. A nyertes pályamunkákat pedig a www.drogmentes.hu oldalon kívül az interneten és nyomtatott sajtóban is szándékunkban áll megjelentetni.
Továbbá a pályázatról részleteket közlünk belőlük az Együtt egy drogmentes Magyarországért mozgalom 2012-es kiadványában, melyet Országgyűlési képviselőkhöz, polgármesterekhez, hírességekhez juttatunk el.
A pályázat szervezője az Együtt egy drogmentes Magyarországért mozgalom (Magyar Prevenciós Alapítvány), melynek alapjait 2002-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy L. Ron Hubbard kutatásait felhasználva hozzájáruljunk a drogmentes Magyarország megteremtéséhez.

E művészeti verseny a „Drogmentes Magyarországért Kreatív Pályázatok” keretében kerül megrendezésre, melynek korábbi pályázataira – Rajzverseny a drogmentes Magyarországért, Drogmentes Magyarországért Költészeti Verseny, Drogmentes Magyarországért Költészeti Verseny, Drogmentes Magyarországért Kabalafigura Pályázat – több mint 500 iskolából érkeztek pályamunkák.


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése