Gyermekek és kedvenceik - fotópályázat

A fotópályázat célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy milyen jó hatással vannak egymásra a gyermekek és az állatok, ezért olyan témájú képeket várunk, amelyeken gyermekek és állatok együtt, egymásra figyelve szerepelnek.

A Fertőzug Élő Világáért Egyesület
- segíti sérült, vagy szülei által elhagyott vad–, illetve gazdái által megunt háziállatok befogadását, gondozását, (kivétel kutya, macska)
- gyermekek és állatok szoros kapcsolatának támogatásával javítani kívánja a gyermekek magatartását, személyiségének alakulását és egészségét,
- megismerteti a gyermekeket a hagyományos magyar állatfajtákkal, halászati, gazdálkodási, háztartási és egyéb eszközökkel,
- segíti a Fertőzug Szabadidőparkban élő állatok etetését, jobb életkörülmények kialakítását.

Az Egyesület jelmondata: Gyermekek és állatok egymásért!

A képek beérkezési határideje: 2012. szeptember 30.

A pályázat benyújtásának feltételei, formai követelmények:

1.) Pályázni a hosszabbik oldalon legalább 3000 pixel szélességű, eredeti felvétellel lehet.

2.) A képek elkészítéséhez bármilyen típusú fényképezőgép használata megengedett. A képek Photoshop, Illustrator és egyéb fényképkezelő-szerkesztő program általi utólagos, érdemi módosítása (a kép kismértékű vágása, a színkorrekció, fekete-fehér konvertálás, kontraszt és világosítás nem minősül érdemi módosításnak!) nem engedélyezett (pl. átszínezés, montázs használata stb.)!

3.) Egy beküldő maximum 3 képet küldhet a pályázat végső határidejéig minden hónapban.

4.) A képeket a készítő nevével és címével együtt a következő címre várjuk: fertozug.foto@gmail.com.

Nevezési díj nincs!

Értékelés és díjazás:

1.) A Facebookon, a Fertőzug Élő Világáért Egyesület oldalán, a beérkezés hónapjáról elnevezett mappába folyamatosan feltöltjük a beérkezett képeket. A feltöltött képek közül a legtöbb Tetszik-et kapó kép lesz a Hónap Képe. A Hónap Képét közzétesszük a www.fertozug.hu honlapon is.

2.) A képek végső beérkezési határidejét követően egy szakértő zsűri fog válogatni a képek közül, és a legjobbakból egy naptárat állítunk össze, amely a Fertőzug Élő Világáért Egyesület céljait fogja népszerűsíteni.

3.) A Hónapok Képei készítői ajándékba kapnak egy-egy naptárt.

4.) A naptárba bekerülő képek készítői naptárakat, és egy-egy éves bérletet kapnak a Fertőzug Szabadidőparkba.

A képek beérkezési határideje: 2012. szeptember 30.
A naptárba bekerülő képek készítőit 2012. október 31-ig értesítjük a http://www.fertozug.hu honlapon és e-mailben.

További feltételek:
1. A szerző/pályázó felelősséget vállal azért, hogy pályázati anyaga nem sérti harmadik személy személyiségi, vagy egyéb jogait.
2. A pályázók a pályázat benyújtásával elfogadják a kiírásban foglalt feltételeket és a bíráló bizottság döntését.
3. A nyertes pályamunkák alkotói hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályázaton legjobbnak ítélt képekből naptárt és egyéb nyomtatott anyagokat készítsünk (a szerzők nevének feltüntetésével) az egyesület céljainak népszerűsítése érdekében.

Honlap: www.fertozug.hu

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése