VI. Kecskemét Fringe - művészeti fesztivál alkotó fiataloknak

A Kecskeméti Ifjúsági Otthon 2012-ben ismét megrendezi a 14-30 éves fiatalok összművészeti fesztiválját. Több napon, több helyszínen, szerkesztett műsorok keretében, professzionális technikával kínálunk bemutatkozási lehetőséget a 14-30 éves alkotó fiataloknak minden művészeti ágban: zene, tánc, színjáték, film, képző- és iparművészet, fotó, stand-up comedy, illetve egyéb, a kreativitásra építő műfajokban és színpadi megvalósításokban.

Jelentkezési határidő: 2012. február 1.



A rendezvény tervezett időpontja: 2012. március 29- április1.

Regisztráció 2011. november 1-jétől: ITT


A fesztiválban való részvétel feltételei:
- Korosztályi határok: 14-30 év
- A politikai tartalmú, mások személyiségi jogait és érzékenységét sértő, a fesztivál szellemiségével nem összeegyeztethető programokat, nem tudjuk befogadni.
- Nevezési díj: nincs
- A Kecskemét Fringe fesztivál biztosítja: a fellépés helyszínét professzionális alaptechnikával, a fesztivál általános promócióját, lehetőséget a szereplőknek, saját programjaik reklámozásához az egyes helyszíneken. Minden egyéb költség a fellépőket terheli.
- A Kecskemét Fringe programok mindenki számára díjtalanul látogathatók.
- A Fesztivál résztvevői jelentkezésükkel hozzájárulnak, hogy az információs anyagukban elküldött, és a Kecskemét Fringe rendezvényen készült fotókat, videófelvételeket a Kecskeméti Ifjúsági Otthon a rendezvény reklám-propaganda anyagához felhasználhatja.

A 2012. februárig 1-jéig jelentkező szereplők programjait műsorba szerkesztjük, hogy az alkotók és az alkotások számára legalkalmasabb környezetben valósuljanak meg. A fellépés helyszínét és időpontját egyeztetjük az alkotókkal.

A Kecskemét Fringe hagyományos, önálló művészeti programja:
- Az Országos Diákszínjátszó Találkozó Dél-alföldi regionális rendezvénye

További információk: Zum Erika, Kecskeméti Ifjúsági Otthon, Tel.:  76/481-523      

Keressük a Kecskemét Fringe „együtthatóit" és „közös többszöröseit"!
A Kecskemét Fringe fesztivál stábja várja azokat az egyéni önkénteseket, ifjúsági egyesületeket, csoportokat, akik szívesen közreműködnének a rendezvény megvalósításában, bekapcsolódnának a programokba.

Információ, jelentkezés: Zum Erika, Kecskeméti Ifjúsági Otthon, Tel.: 76/481-523     


forrás: sff.hu






.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése