Csurka Istvánt dicsőítő alkotópályázat

A Magyar Fokhagymafront Propaganda és Ideológiai Osztályának Sziporkaíró és Ellenségképeket Gyártó Alosztálya alkotópályázatot hirdet korosztálytól függetlenül minden igaz magyar számára. Pályázatunkra minden olyan alkotást várunk - legyen az karikatúra, fotó, költemény vagy akármi más -, ami a Fokhagymafront főisten-jelöltjét, Csurka Istvánt dicsőíti.

Egyben tervpályázatot hirdetünk a Kossuth téri József Attila-szobor helyére fölállítandó Csurka-lovasszoborra is. (Illetve bárhova máshová, ahol lerombolhat bármit is; Károly-szobor, Lánchíd oroszlánjai stb.)
Technikai megkötés nincsen.

Beérkezési határidő: 2011. november 10.Az elbírálás során a fehér bőrű, heteroszexuális, többgyermekes fokhagymagyar férfiakat előnyben részesítjük.

A szakértő zsűri tagjai:
Kozák Tibor, fotós
Langer Ármin, karikaturista
Pásztor Tibor, költő
Rácz Gábor, mindenhez értő, de nem politikus

Beérkezési határidő: 2011. november 10. A pályaműveket a fokhagymafront@gmail.com címre kéretik elküldeni - amennyiben azok nem digitalizálhatóak, személyes találkozó megbeszélendő a fenti címen.

A pályaműveket nem adjuk vissza; egyben a beküldő hozzájárul, hogy megbeszéljük és kritizáljuk azokat, sőt ehető részeit elfogyasszuk..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése