Támogatjuk a családot - rajzpályázat óvodák és általános iskolák részére

A "Támogatjuk a családot" Program keretében, a Dr. Oetker országos Rajzpályázatot hirdet
óvodák és általános iskolák részére:
"Rajzolj karácsonyi ajándékot az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekek és/vagy családok számára!" címmel.
 
A "Támogatjuk a Családot" Program a Dr. Oetker Magyarország Kft. társadalmi célú programja, mellyel célja hogy felhívja a közösségek figyelmét a család, mint egység, jelentőségére, és mindazokra, akik számára a család egy kicsit mást jelent.

A Dr. Oetker értékrendjében a család kiemelt szerepet kap. Ez nemcsak a családi otthon melegét édesítő termékeiben jut kifejezésre, hanem áthatja a cég működésének mindennapjait éppúgy, mint azokat a tevékenységeit, amelyekkel a minket körülvevő világ jelenségeire figyel oda.

Beküldési határidő: 2011. december 20.

A Dr. Oetker felelősséget érez, hogy a családok létét és fennmaradását támogassa, ezért 2010-ben útjára indította a "Támogatjuk a családot" programot.

2011-ben, Karácsony alkalmából a Dr. Oetker azokra a gyermekekre és családokra szeretné a felhívni a közösségek figyelmét, akik számára a család egy kicsit mást is jelent. A "Támogatjuk a családot" program már évek óta segíti az SOS Gyermekfalvak lakóit. Az SOS Gyermekfalvak azért jöttek létre, hogy otthont és szeretetet nyújtsanak a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknek. Céljuk, hogy gondozásunkban a gyermekek szeretetben, tiszteletben nőjenek fel, és kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak.

A "Támogatjuk a családot" Program keretében, a Dr. Oetker
országos Rajzpályázatot hirdet
óvodák és általános iskolák részére

"Rajzolj karácsonyi ajándékot
az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekek és/vagy családok számára!" címmel.

A Rajzpályázat fődíja 1 000 000 Ft
melyet a Pályázó intézmények egyike nyer meg a Támogatjuk a családot Program zsűrijének véleménye és az online leadott közösségi szavazatok alapján!

A pályázat nemcsak a SOS Gyermekfalvak lakói részére szolgál meglepetéssel, hanem a rajzok beküldői is elismerésben részesülnek! Részletes információk a Pályázati kiírásban, és a http://www.tamogatjukacsaladot.hu /palyazat oldalon találhatók.
1. Résztvevők köre

A pályázaton kizárólag magyarországi óvodák és általános iskolák, illetve, ezek támogató alapítványai vehetnek részt. Egyéni, azaz természetes személy által készített és beadott, pályázatot nem áll módunkban befogadni.

Amennyiben az Iskola nem rendelkezik alapítvánnyal, úgy kérjük, hogy ezt a pályázat készítésekor a megfelelő rovatban jelezzék.

Jelen pályázat 2 csoportosításban és összesen 4 kategóriában kerül meghirdetésre:
1. Korcsoport szerint
- Óvodás korúak
- Általános iskola alsó tagozatosok
- Általános iskola felső tagozatosok
2. Egyéni és közösségi

Kizáró okok:
Egyéni, azaz nem intézményen belüli, pályázatot nem áll módunkban befogadni.

2. A pályázat lebonyolítása
A pályázók egy zárt online pályázati rendszer áll a Pályázók rendelkezésére a pályázat elkészítéséhez, ami a http://www.tamogatjukacsaladot.hu oldalról regisztrációt követően érhető el.

Figyelem! A rendszer intézményenként 1, beleértve az adott intézmény alapítványát is, érvényes regisztrációnak enged belépést, hogy az adatvédelmi jogszabályoknak maximálisan megfeleljünk.

3. A jelentkezés lépései
1. Az intézményt a kapcsolattartó regisztrálja a http://www.tamogatjukacsaladot.hu weboldal Pályázat oldalán, a Pályázat gomb, majd a Regisztráció gomb megnyomását követően, a kért adatok megadásával. A kapcsolattartó a regisztrációval elfogadja a Pályázat szabályzatát, melyet a regisztrációkor elolvashat.
a. FIGYELEM! Amennyiben nem érkezik meg a Pályázati rendszer válasz emailje, kérjük jelezze a tamogatjukacsaladot@tamogatjukacsaladot.hu email-címen. (Kérem ügyeljenek arra, hogy ennek leggyakoribb oka a gépelési hiba, azaz az email-címet vagy a jelszót gépelték el.)
2. Az óvoda és/vagy általános iskola, és/vagy a támogató alapítványának vezetője, és/vagy ezen intézmények bármelyikének kapcsolattartója, a Pályázati rendszer által kért, az intézményekre vonatkozó adatok feltöltését követően az elkészített pályázati anyagokat, azaz a

"Rajzolj karácsonyi ajándékot
az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekek és/vagy családok részére!"
témában, az intézmény óvodásai/diákjai által készített, rajzokat online feltölti a rendszerbe.
a. A pályázati anyag kizárólag az oktatási intézmény jelenlegi és leendő saját tanítványaira vonatkozhat, más intézményekbe járók a pályázatból kizártak.
b. Az elektronikus pályázathoz a Pályázónak, az online rendszeren belül, az ott található útmutatás alapján, csatolnia kell legalább 25db gyermekrajzot, a "Rajzolj karácsonyi ajándékot az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekek és/vagy családok részére!" témakörben. A "Támogatjuk a családot" Program működtetője, a Dr. Oetker, fontosnak tartja, hogy a teljes pályázat a közösségek összefogásán alapuljon, továbbá hogy a gyerekek a karácsonyi készülés időszakában gondolkodhassanak el arról, hogy milyen jó érzés családban élni, másokat ajándékkal meglepni.
3. Az online kitöltött pályázatot a rendszeren belül legkésőbb 2011. december 20-ig "elküldi" - az "Elküld" gomb megnyomásával.
4. Legkésőbb 2011. december 20-dikai postai bélyegzővel ellátva 1db eredeti példányban a Pályázati jelentkezési lapot, az online pályázati rendszer tájékoztatása alapján, az összefoglaló pályázati adatlappal együtt a Dr. Oetker Magyarország Kft. részére nyomtatott formában postai úton elküldi a lent megadott postai címre.

FIGYELEM! A más tárgyban benyújtott rajzokat kizárjuk a Rajzversenyből!

4. Rajzverseny díjazása
A "Támogatjuk a családot" program rajzversenyében egyéni és közösségi díjak kerülnek kiosztásra.
A beérkezett rajzok egyéni elbírálás korosztályonként tört
A beérkezett rajzok két úton részesülnek díjazásban:
- a "Támogatjuk a családot" Program zsűrije dönt a díjakról,
- közönségdíjak kerülnek átadásra.

5. Online szavazás
A rajzversenyen beküldött munkák a http://www.tamogatjukacsaladot.hu oldal Galériájában kerülnek kiállításra, ahol regisztrációt követően lehet szavazni 2012. január 15-ig.

A http://www.tamogatjukacsaladot.hu oldalról elérhető online Galériában a feltöltéstől, valamint a Pályázó jóváhagyásától, kezdve megtekinthetők a beérkezett rajzok. Ettől az időponttól 2012. január 15-ig lehet azokra, egy egyszerű regisztrációt követően, szavazni.
Javasoljuk a Pályázóknak, hogy mozgósítsák az iskola diákságát, a szülőket és ismerősöket, hogy mindenki (ne csak a rajzokat készítő gyerekek és családjuk!) szavazzon az iskola pályázati anyagára.

Az oldal lehetővé teszi, hogy a Pályázók és szavazóik napról napra figyelemmel kísérjék a szavazás állását, és aktivizálják a környezetüket is. A tét nagy, ezért érdemes összefogni!

6. A Pályázat leadása
Az online pályázati csomagnak tartalmaznia kell:
Pályázati jelentkezési lap - erről az online rendszer tájékoztatást ad
Online rendszerben (http://www.tamogatjukacsaladot.hu) feltöltött adatok és legalább 25 db gyermekrajz

"Rajzolj karácsonyi ajándékot az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekek és/vagy családok részére!" témában.

Amennyiben az online rendszer használata bármilyen okból nehézséget jelent, kérjük, jelezze a tamogatjukacsaladot@tamogatjukacsaladot.hu email-címen.

A postai úton beküldött pályázati csomagnak tartalmaznia kell:
Pályázati jelentkezési lap - erről az online rendszer tájékoztatást ad.
A rajzokat nem kell postai úton elküldeni! (Így kiállítást, akár háziversenyt is, rendezhetnek az intézmények a munkákból.)

Formai követelmények:
A Pályázati jelentkezési lap nyomtatott verziójának minden oldalát szignóval és pecséttel kell ellátni!
A pályázati anyag kizárólag a megadott formátumokban érvényes.
A feltöltött rajzoknak legalább közepes, azaz 5 megapixel felbontásúnak, jpg formátumúnak kell lenniük.

Kérjük, figyelmesen olvassák el a Pályázati rendszer instrukcióit, hogy a pályázat ne kerüljön kizárásra!

7. Pályázati naptár
(figyelembe véve a téli szünet időpontját)

Pályázati periódus: 2011. november 10 - december 20.
Beküldési határidő: 2011. december 20. (Az ezt követően postára adott pályázatok érvénytelenek! Az online feltöltés 2011. december 20. 24.00 óráig lehetséges)
Hiánypótlás: 2011. december 21- 2012. január 5. (Azok a pályázók, akiknek december 20-ig postára adott, és/vagy feltöltött pályázatuk van, de abban az elbírálás során hiányokat tapasztaltunk, ezen a 3 munkanapon pótolhatják a hiányokat)
Online szavazás: 2011. november 10 - január 15.
Elbírálás: 2012. január 10 - 20.
Eredményhirdetés: 2012. január 26.
Díjak eljuttatása: 2011. január 31 - február 5.
Fődíj átadása: a Nyertes intézménnyel egyeztetett időpontban és módon

8. Pályázat elérhetőségei
A Pályázati jelentkezési lapot az alábbi címre kell eljuttatni:
A Pályázati jelentkezési lapot postai úton nyomtatott az alábbi címre kell eljuttatni.
Kérjük, a borítékra írják rá: "Támogatjuk a családot" Program
Cím: Dr. Oetker Magyarország Kft., 1016 Budapest, Mészáros utca 58/b

További információ: http://www.tamogatjukacsaladot.hu és tamogatjukacsaladot@tamogatjukacsaladot.hu

Technikai támogatás (webmester): help@tamogatjukacsaladot.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése