Pályázat ingyenes, rendszeres próba és fellépési lehetőségekre független színjátszótársulatok számára

A Zöld Macska Diákpince (Budapest IX., Üllői út 95.) független színjátszótársulatok számára rendszeres próba és fellépési lehetőségekre ír ki pályázatot (játszótér 5x5m, nézőtér 60 férőhely). Jelentkezni minden társulat egy-egy már elkészült előadásával tud, amik bemutatásra kerülnek a 2011. november 19. és 20. megrendezett Zöld Macska fesztiválon. A bemutatott darabokat szakmai zsűri minősíti, amit Perényi Balázs, drámapedagógus, rendező, valamint Tóth Miklós rendező képvisel.

A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk, a napjegy 1000 Ft.
Célunk, hogy a színvonalas előadásokat egész évben látogathassa a közönség, valamint, hogy újabb előadások elkészülését próbalehetőségekkel támogassuk.

Pályázati határidő: 2011. november 10.

A pályázati űrlap letölthető a http://www.zoldmacska.hu , amit a zoldmacskaszinhaz@gmail.com e-mailcímre kell 2011. novermber 10-ig beküldeni. A pályázat beérkezése után minden társulatvezetőt felkeresünk. További információk a honlapon http://www.zoldmacska.hu, e-mailben, telefonon: 06-20-2222-414 vagy személyesen a Zöld Macska Diákpincében (Budapest IX., Üllői út 95.).

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
pályázati űrlap

forrás: pafi.hu


 
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése