Állati receptverseny

Finomabbnál finomabb – s egyben egészséges - ételkölteményekkel eteted kedvencedet? Születésnapjára tortát sütsz neki? Szívesen megosztanád kutyád kedvenc ételeinek receptjét másokkal is? Itt a remek alkalom, hogy másnak segítve, örömet okozva, még nyerj is ezekkel a receptekkel!

Az „Állat és Ember” Állatvédő Egyesület receptversenyt hirdet gazdiknak!

A recepteket 2011. december 15-ig küld el az allatesember.ave@gmail.com email címre az elkészült étel fotójával együtt. Szívesen vesszük, ha fényképet küldesz a „minőségellenőrről is, miközben az étket fogyasztja, és nevét is megírod, megköszönjük továbbá, ha a készítési fázisokat fényképpel illusztrálod - például torták esetében – hogy aki elkészíti majd, könnyebben boldoguljon!


A feltöltött receptekre szavazni a következő linken lehet:

www.facebook.com/media/set/?set=a.224921440910855.48982.124649984...
Az első három helyezettet a lájkolók szavazatai alapján választjuk ki, szavazategyenlőség esetén állatorvosaink döntése alapján, arra figyelemmel, mennyire jó összetételében az étel a kutyának, mennyire veszi figyelembe élettani igényeit, míg a különdíjat egyesületünk tagjai ítélik oda a legizgalmasabb recept beküldőjének.

Az első három helyezett Bergendi Zsuzsa kézműves ajándékait kapja, az egyesületi különdíjas pedig – szintén egyesületünk kreatív körének „termékét” - díszgyertya-csomagot, ami reméljük, az ünnepek fényét emeli majd.

Eredményhirdetés: 2011. december 20-án lesz. A nyertesek nevét és a nyertes ételek receptjeit a fotóikkal együtt a Facebook oldalunkon és a www.allatesember.hu oldalon is közzé tesszük.

A beérkezett receptekből honlapunkon elektronikus kiadvány készül „Kutyaszakácskönyv” címmel. Így, ha kifogysz az ötletekből, csak fellapozod a honlapunk szakácskönyvét, és máris tobzódhatsz! A verseny résztvevői tudomásul veszik, hogy a nevezéssel valamennyi jogukról lemondanak az Egyesület javára, és ha már publikált recepttel indulnak, melynek tulajdonosa kártérítési igénnyel él az Egyesülettel szemben, úgy ezért nekik kell helytállniuk.

forrás: sff.hu


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése