Atomic Media Zenei Pályázat

Az atomicmedia.hu zenei pályázatot hirdet minden olyan zene kedvelőnek aki szereti az elektronikus zenét azon belül az Drum & Bass és a Dub step műfajait! A meglévő videó klip elgondolásához szeretnék keresni e két műfajból zenét! De nem zárkózunk el a hasonló zenei stílus ágazatoktól sem!

Pályázati feltételek:
  • Csak jogtiszta saját zenével lehet pályázni!
  • a zenében mindenféleképpen kell leni-e énekhangnak (vocal) ami szintén csak saját készítésű jogtiszta hangfelvétel lehet(férfi/női hang).Angol szöveg legyen. Remixeket nem fogadunk el.
  • A hanganyagot csak masterelve fogadjuk el.
  • Fájl formátum : stereo Mp3 192kbs
  • A zene max hossza 4:00 perc lehet.
  • egy előadó maximum csak 2 pálya művet küldhet be!
Leadási határidő: 2011 december 18.

Elbírálás: Két féle elbírálás lesz
Elbírálás:
  1. Minden beérkezett hanganyagot közzé fogunk tenni az oldalunkon és facebook likeolással állítjuk fel a rangsort. 1-10 fogjuk pontozni az első 10 helyezetett. Ezzel a módszerrel te is tudsz kampányolni a saját zenéd mellett!
  2. Az atomicmedia.hu oldal szerkesztői szintén fel fognak állítani egy rangsort ami szintén 1-10 fogjuk pontozni az első 10 helyezést!
A kettő elbírálásnak a pont átlagából fog megszületni a győztes! Akinek teljesen díj mentesen elkészítjük a videó klipet a zenéjére!

Pályázati műveket: 2011.09.26-tól 2011-12.18-ig lehet beküldeni ( atomicmediateam@gmail.com címre)! Majd 2011.10.25 én ki hirdetjük a győztest! Egyszerre kerülnek fel az oldalra a zenék így igazságos lesz a szavazás is!

A videoklip érdekessége hogy egyetlen egy vágás sem lesz benne! Valamint egy szexi csaj fog szerepelni végig! További információért írj az: atomicmediateam@gmail.com  címre vagy látogass el az atomicmedia.hu website-ra és mi teljes leírást adunk a klip történetéről és menetéről.

forrás: http://palyazatok.org


.
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése