Forum Humanum logópályázat

A Szegedi Pszichológus Hallgatók Egyesülete pályázatot hirdet az évente megrendezésre kerülő Forum Humanum, előadás- és műhelysorozat logójának megtervezésére. Elvárásunk a logóval szemben, hogy tartalmazza a "Forum Humanum" kifejezést, vagy annak rövidítését, és valamiképpen utaljon a pszichológiára. Mivel nem a pszichológiát magát kellene reprezentálnia, ezért fontos, hogy tükrözze az esemény fő profilját.

A Forum Humanumról röviden: Ez egy szakmai, mégis széles közönséget megszólító rendezvény, melynek keretében előadások és műhelyek mutatják be a szakma irányvonalait, mint pl.: kriminálpszichológia, szexuálpszichológia, családterápia.

Pályázati határidő: 2012. július 15. 23.59.
Kiíró: SZEPSZI Szegedi Pszichológus Hallgatók Egyesülete

Technika: Digitális formában várunk minden elkészült pályázatot, a lehető legnagyobb felbontásban. Fontos szempont, hogy a beküldött tervek fekete-fehérben és színesben is használhatóak legyenek, ezért várjuk mindkét variáció beküldését ugyanazon logó esetén. Kérjük továbbá, hogy a beküldött munkák .EPS, .BNG, .PDF, vagy .JPEG formátumúak, és kör alakúak legyenek.

Beküldés: A pályázatokat a szepszi@gmail.com (szepszi[kukac]gmail[pont]com) címre várjuk. Az üzenet tartalmazza az elkészült logókat, a beküldő nevét, e-mail címét, telefonszámát!

Határidő: 2012. július 15. 23.59.

Díjazás: A nyertes pályázó nevét feltüntetjük a XI. Forum Humanum hivatalos weboldalán, a plakátokon és szórólapokon. Ezen felül kap két ingyenes belépésre jogosító tiszteletjegyet a rendezvényre, valamint egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt.

Bővebben: http://www.szepszi.hu

forrás: pafi.hu


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése