A mi utcánkban - videópályázat

A terv az, hogy körülnéztek a környéken, kiválasztotok egy környezeti problémát, szerveztek rá egy akciót, levideózzátok, a videót feltöltitek, és megnyerhetitek a 7 db HD videókamera egyikét. Valahogy így:

Versenyfelhívás
Kik vehetnek részt a versenyben?Magyarországi lakóhellyel rendelkező személyek vagy csoportok.

Mivel lehet pályázni?
Pályázni a helyi lakókörnyezetben végrehajtott környezetszépítő akcióról készült videóval lehet.

A videó feltöltése mellett minden pályázónak legalább 10 a környékén készült fényképet vagy rövid videót fel kell tölteni a tér-képek oldalra a helyi környezet jó vagy rossz példáiról (pl. szép zöldfelület vagy szemétkupac, sérült pad stb.).

A beküldési határidő 2012. szeptember 15. 24.00

Mi a nyeremény?

A nyeremény minden magyarországi régióban (lásd a térképet) egy-egy HD minőségű felvételre alkalmas videókamera.

Hogyan választjuk ki a nyerteseket?
A nyertesek kiválasztása pontozással történik. A videókat szakmai zsűri értékeli. A zsűri összesen 100 pontot ad az alábbi szempontok figyelembevételével:
- A végrehajtott akció környezeti hatása
- A videó ötletessége, a videószerkesztés minősége (nem értékeljük, hogy milyen minőségű eszközzel vettétek fel a videókat, így az olcsóbb készülékekkel rendelkező pályázóknak is egyenlő esélyt adunk. Azt vizsgáljuk, hogy a videófelvételek során megfelelő képkivágásokat alkalmaztok, az elkészült videó élvezetes, folyamatos, a nézőt megszólítani képes, ötletes, érdekes.).
- A videó kommunikációs értéke (mennyire képes másokat is megszólítani és aktivizálni az elkészült videó.
A tér-képek oldalra a helyi környezet jó vagy rossz példáinak feltöltéséért is pontokat lehet szerezni. Feltöltött képenként 1-1 pontot. Fenntartjuk a jogot, hogy a nem a témába illő feltöltéseket töröljük és a pontszámban sem vesszük figyelembe. Az egymáshoz túl közel (azonos utcában) található, és azonos problémát megjelenítő példák közül is csak egyet veszünk figyelembe.

Jogi tudnivalók
A pályázók felelőssége, hogy a jogszabályokat betartva, és saját testi épségüket megóvva vegyenek részt a versenyben. A versenyben való részvételhez kapcsolódóan a pályázókat vagy mást ért bármilyen kárért felelősséget nem vállalunk.

A feltöltött tartalmak szerzői joga téged illet, de a versenyben való nevezéssel feljogosítod a versenykiírót, hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait, stb.) különböző internetes oldalakon megjelenítse. A megjelenítés - lehetőség szerint - a forrás megjelölésével történik.

A tartalmak nem sérthetik másik személy személyiségi jogait, szerzői jogot, nem lehetnek emberekre vagy emberek csoportjára nézve bántóak, sértőek, kirekesztőek.

Fenntartjuk a jogot, hogy a pályázati szükség esetén módosítsuk.

Bővebben: 
http://amiutcankban.hu/videopalyazat

forrás: sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése