Rajzold le és adj nevet a vidám kis eperfigurának! - rajzpályázat gyerekeknek

A Celsus Kft. legújabb terméke, a Liquid C-vitamin csepp finom eper ízben készül, gyermekek számára. Adj neki nevet és küldj egy rajzot, arról, milyen lenne szerinted az eper ízű C-vitamin csepp figurája!

AMIT KELL TENNED - A pályázat feltételei:
- Ha elmúltál 3 éves, de 10 még nem, akkor küldj egy A/4 méretű rajzot, festményt postán.
- Csak 1 rajzot küldhetsz.- A rajzod hátoldalára írd rá neved, életkorod, címed, és e-mail címed, szüleid telefonszámát.
- A pályázatot kiíró Celsus Kft. fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kiadványaiban, interneten illetve a termékkel kapcsolatos megjelenések esetén külön díjazás nélkül felhasználja, továbbá a pályázat nyertes figurájára vonatkozó szerzői jogait az eredményt hirdetést követően szabadon gyakorolja.
- A kiválasztásra kerülő 15 pályázatot a Celsus Kft. munkatársaiból álló, 3 fős zsűri bírálja el 2012. augusztus 1-05. között.
- Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra a www.ideal.hu honlapon, 2012. augusztus 05-31. között.

Pályázati határidő: 2012. július 31.

A szavazók által legjobbnak ítélt rajz készítője egész évben ajándékba kapja a Celsus Kft-től a Liquid C-vitamin cseppeket.

A rajzokat 2012. július 31-ig várjuk!

Címünk: Celsus Természetgyógyászati Kft., 1027 Budapest, Margit krt. 56. 1/4. Jelige: "Rajzpályázat"

forrás: sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése