Mobil tartalmak nemzetközi versenye - WSA-mobil 2012

App-etite! Hungary - Idén újból versenyre hívjuk a világ legjobb mobil tartalmait és innovatív alkalmazásait a 2 évente megrendezésre kerülő World Summit Award mobil versenyére, amely a környezetükre és használóikra jelentős hatást gyakoroló alkalmazásokat keresi és támogatja.

A WSA-mobil az egyetlen verseny, amely az Egyesült Nemzetek és az általa rendezett "Információs Társadalom Csúcstalálkozó" (World Summit on the Information Society - WSIS) szervezésében zajlik, egyedülállóan a tartalomra helyezve a hangsúlyt, melyet a társadalmi és kulturális élet valamennyi területét lefedő nevezési kategóriák is tükröznek.

Nevezési határidő: 2012. június 30.


 Projekteket a következő nevezési kategóriákban lehet benyújtani:
1. m-Üzlet & Kereskedelem
2. m-Kormányzat & Részvétel
3. m-Tanulás & Oktatás
4. m-Szórakozás & Életmód
5. m-Turizmus & Kultúra
6. m-Média & Hírek
7. m-Környezet & Egészség
8. m-Befogadás & Képességfejlesztés

Magyar előválasztás július elejéig
A hazai jelentkezés már megkezdődött és a projekteket június 30.-ig lehet benyújtani. A legjobb magyar mobil tartalmak kiválasztása a hazai szakértők közvetlen jelölésén keresztül történik, ezt követően pedig egy nemzetközi zsűri értékeli a nevezéseket szeptemberben. A nemzetközi verseny nyertesei meghívást kapnak a WSA-mobil ünnepélyes Díjkiosztó Gálája, mely 2013. januárjában Abu Dhabiban kerül megrendezésre.
Az Informatika a Társadalomért Egyesület - Infotér és a Magyar Tartalomipari Szövetség - MATISZ nemzeti szakértőként részt vesznek a magyar pályázók nevezésében és felkészítésében.

Nevezési határidő: 2012. június 30.

Nevezni a Jelentkezés Lap kitöltésével az nhorvath@matisz.hu vagy a jmlinarics@matisz.hu e-mail címen lehetséges. Bővebb információért keresse Mlinarics Józsefet a 20/951-4947 telefonszámon. Bővebb információ: http://www.matisz.hu, http://www.wsa-mobile.org.

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése