Kollázs pályázat

Az Inspiration4you Kft. “Interior design cool hunting” kollázs pályázatához kapcsolódó Részvételi Szabályzat.

1. A pályázat menete
A pályázat az EasyPromos application-ön keresztül történik.

A pályázaton résztvev
őknek először “like-olniuk” kell az Inspiration4you Kft. Facebook Oldalát, ami elegedhetetlen a pályázaton való részvételhez.

Az application-ön keresztül meg kell adniuk e-mail címüket, valamint azt az országot, ahonnan jelentkeznek. Ezek után feltölthetik az általuk készített kollázst, mely publikus lesz.

Pályázati határidő:
2012. július 01. 20 óra
A pályázatokat egy öt tagból álló szakmai bizottság bírálja el.
Barath Boglárka  fotós
Baráth Réka enteriőrtervező, visual merchandiser
Gulyás Bálint enteriőrtervező
Tildy Sára enteriőrtervező
Vörös Nikolett visual merchandiser, stylist

A nyertes a következő nyeremények közül választhat:
1. MBTI személyisegteszt felvétele, elemzése, fejlesztési javaslatok VAGY
2. 1 óra személyre szabott lakberendezési tanácsadás VAGY
3. 2 óra személyre szabott közösségi média tréning VAGY
4. 10 képből álló digitális portfóliós album készítése,
melyek mind az Inspiration4you Kft. szolgáltatásai.

A pályázat lejárta után (2012.07.01.) két hét áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért.

2. A pályázat időtartama: 2012.06.10. 20 órától 2012.07.01. 20 óráig tart.

3. Részvételi feltételek
A pályázaton azok a felhasználók vehetnek részt, akik elfogadták a Szabályzatot és önkéntes beleegyezésüket adták adataik kezeléséhez, továbbá a szavazás befejezésének napján élő Facebook regisztrációval rendelkeznek és a https://www.facebook.com/media/albums/?id=100000038302204#!/pages/Inspiration4/365443160160953 oldalt “like-olták”. A szavazáson minden Facebook felhasználó részt vehet.

Az Inspiration4you Kft. által szervezett pályázat  ingyenes, mely nem foglal magába semmilyen vásárlási kötelezettséget.

A pályázó kijelenti, hogy a beadott kollázs saját munkája. Minden pályázó csak egy kolázzsal vehet részt a pályázaton.

A pályázaton való részvétel ingyenes. Minden résztvevő felelősséget vállal arról, hogy betöltötte 18. életévét. A pályázaton nem vehetnek részt az Inspiration4you Kft. alkalmazottai, valamint azok családtagjai.
A pályázat a következő felületeken kerül meghirdetésre: Inspiration4you Kft. honlapja és blogja, Facebook oldala, Linkedin profilja, fotópályázatfigyelő portálok.

4. Általános rendelkezések
A pályázaton való részvétel önkéntes, melyben a pályázó elismeri, hogy teljes körüen megismerte a Részvételi Szabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadta. Amennyiben a Pályázó – a Részvételi Szabályzatot – annak bármely rendelkezés tekintetében – nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a pályázatból kizárásra kerül.

A szervező a pályázat teljes időtartama alatt biztosítja a Részvételi Szabályzat előbbiek szerinti – folyamatos – elérhetőségét a  https://www.facebook.com/media/albums/?id=100000038302204#!/pages/Inspiration4/365443160160953  oldalon.

A szervező fenntartja a jogot, hogy manipuláció, szabálytalanság, visszaélés esetén a pályázatból bárkit indoklás nélkül kizárjanak, vagy a szavazók szavazatait részben vagy egészben töröljék.

5. Adatvédelem
A pályázaton való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes. A pályázat során szolgáltatott személyes adatokat a szervező a pályázóknak a felhatalmazása alapján, a pályázat lebonyolításának céljából használja és dolgozza fel.

Az önkéntes jelentkezés kapcsán a szervező jogosulttá válik arra, hogy a jövőben a pályázóval kapcsolatba léphessen és e-mail címére elektronikus levelet küldhessen, melyben tájékoztatja aktuális promócióiról, termékeiről.

Az átadott adatok a hatályos Magyar jogszabálynak megfelelő kezeléséért, tárolásáért és feldolgozásáért az átadás után kizárólag a szervező Inspiration4you Kft. felel.

A pályázaton résztvevők minden tekintetben elfogadják a Részvételi szabályzat minden rendelkezését, a szervező pedig szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések magatartásával történik.

Az Inspiration4you Kft. Oldalán indított promóciók függetlenek a Facebook-tól, a Facebook nem támogatja és nem vesz részt bennük, a pályázatot kizárólag a pályáztató indítja.

Budapest, 2012. 06. 10.

Szervező: Inspiration4you Kft. ( 1013 Budapest, Pauler u. 11. II.em.)
Cégjegyzékszám: 01-09-983060

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése