MEDIA 2007: pályázat európai mozik digitalizálására

Az Európai Bizottság pályázatot hirdet a MEDIA 2007 program keretében az európai filmszínházak digitalizálásának támogatására.

Pályázatot hirdet a MEDIA 2007 program Gyártás-előkészítés, forgalmazás, promóció és oktatás komponense keretében az európai filmszínházak digitalizálásának támogatására az Európai Bizottság. AZ EACEA/14/12 kódszámmal meghirdetett pályázat célja, hogy a főként nem nemzeti európai alkotásokat bemutató filmszínházakat ösztönözze a digitális megoldás kínálta lehetőségek kihasználására.

Pályázati határidő: 2012. július 31.
A pályázaton olyan független európai filmszínházak üzemeltetői vehetnek részt, amelyek fő tevékenysége filmek vetítése, és 2011-ben legalább 50%-ban európai, és azon belül legalább 30%-ban nem nemzeti európai filmeket vetítenek. A pályázat keretében vetítővásznanként legfeljebb 20 ezer euró támogatás igényelhető. A projektek társfinanszírozására előirányzott éves költségvetés becsült összege 2 millió euró.

Bővebb információ:
Education, Audiovisual and Culture Executive Agency (EACEA); Avenue du Bourget 1, 1140 Brussel, Belgium : ec.europa.eu/culture/media/index_en.htm


forrás: kulturpont.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése