Energiatanúsítvány és környezetvédelem – Fotópályázat

A Bácsi Mérnökiroda “Energia tanúsítvány és környezetvédelem” címmel fotópályázatot hirdet. A fotópályázat témája az energia tanúsítvány készítésének kapcsolata a lakosság energiamegtakarításával. Javasolt témák: energia tanúsítvány és a csökkent energiafogyasztás, energetikai mutatókat javító megoldások, természetes szigetelőrendszerek, kommunikáció és energetika.

Beküldési határidő: 2012. december 31.
Digitális, minimum 3 megapixeles, fekvő, színes vagy fekete-fehér képeket várunk.

A pályázat mindenki számára nyitott, hobbi- és profi fotósok egyaránt jelentkezhetnek. Egy jelentkező legfeljebb öt képet küldhet be.

A beérkezett képekből a http://www.energia-tanúsítvány.hu vezetősége minden hónapban kiválaszt egyet, melyet a Bácsi Mérnökiroda energiatanusitvany-bacsi.blogspot.com blogján, és Facebook-oldalán megjelentet. A Bácsi Mérnökiroda és a Facebook látogatók ’like’ útján kifejezett egyenlő arányú szavazata alapján kerül a nyertes megállapításra.

A nyertes könyvutalványban részesül.

Beküldési határidő: 2012. december 31.

A pályázatokat az info@bacsi-mernokiroda.hu email címre kérjük továbbítani “Energia tanúsítvány és környezetvédelem” tárgy megjelöléssel.

A beérkezett képeket a http://www.energia-tanúsítvány.hu/ a későbbiekben is felhasználhatja, módosíthatja. Minden esetben megjelöli a készítőjét a képen és/vagy a kép aláírásban.

További információ: http://www.energia-tanúsítvány.hu

forrás: http://palyazatmenedzser.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése